上一頁下一頁
發新話題

死魚 真係好冇癮

收藏  |  訂閱
98  18.3k

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-9 09:43 發表 查看引用來源
佢做極都乾,係咪本身有啲性冷感,做完有有攬住瞓下傾事後計,賽後檢討,講番表現如何
如果係性冷感 應該連做愛都無興趣 點會主動要求呢!

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 10:37 發表 查看引用來源

如果真性冷感, 而又同ching 做, 原因可能係。。

1. 對ching 有感覺, 係想用性綁住你
2. 想用一個自己有感覺的人, 去証實自己係唔係性冷感
3. 就因為對ching 有感覺, 想用ching 黎做藥引

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 10:37 發表 查看引用來源

性興𡚒有機會不顯示於表情或身體反應,但如果連濕都唔濕就一定心理上有d 問題

引用:

為做而做?

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-9 10:52 發表 查看引用來源

性興𡚒有機會不顯示於表情或身體反應,但如果連濕都唔濕就一定心理上有d 問題
我同意師講法

引用:
原帖由 3P2Q 於 2022-3-9 10:49 發表 查看引用來源

如果真性冷感, 而又同ching 做, 原因可能係。。

1. 對ching 有感覺, 係想用性綁住你
2. 想用一個自己有感覺的人, 去証實自己係唔係性冷感
3. 就因為對ching 有感覺, 想用ching 黎做藥引 ...
我都同意佢係想用性來綁住另一半 一個正常嘅女性 同自己鍾意嘅人想有性行為 就算有身體上的接觸好自然都會濕

引用:

之前識一個女性都有性冷感,每次做愛都要落ky ,唔係代表佢唔鍾意性愛感覺,只係生理出咗問題

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-9 11:52 發表 查看引用來源
之前識一個女性都有性冷感,每次做愛都要落ky ,唔係代表佢唔鍾意性愛感覺,只係生理出咗問題
即系無水出??

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2022-3-9 11:52 發表 查看引用來源
但係比人插嘅時候有冇呻吟?

引用:
原帖由 boy636281 於 2022-3-9 11:59 發表 查看引用來源

但係比人插嘅時候有冇呻吟?
要當事人先可以答🤣🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆