上一頁下一頁
發新話題

拍片

收藏  |  訂閱
65  26.9k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-4-27 11:09 發表 查看引用來源

淨係閪閪同撚撚好奇怪啫, 冇乜美感
其實相係有影過, 不過好耐之前仲未結婚果陣, 返工果陣影過吓腿send 俾當時仲係男朋友o既佢
夜晚o係屋企影埋腳同腳趾 講笑咁話留俾佢見唔到我果幾日用o黎打飛機o既 ...
可以拍全身...但不拍面部...拍了要刪剪

唔影樣不如唔好影

附件

回覆 32# 渺小職員 的帖子

令令女女
😍😍🤩🤩

引用:
原帖由 歌舞技町 於 2022-4-20 09:29 發表 查看引用來源
你地會唔會拍片留念? 我都鍾意拍片, 我拍片多數都係set機 ,會擺幾部action cam, 咁同一個姿勢 ,就可以睇到唔同角度 ,例如玩女上男下, 一部機就會擺喺床頭, 一部機擺喺床側邊, 一部機擺喺床尾 ,咁就影到條女正面側面 後面,狗仔式 ...
嘩師兄,3部action cam好pro喎! 我都試過同SP拍片, 但係用無反相機,有埋淺景深效果,當然人要全清啦。用action cam有樣唔好,就係個視角太wide。我比較鍾意set腳架離遠d用長少少焦距影。另外頭上可帶一個小cam (如insta360 go2),兩部cam加埋,事後再自己剪埋片,好好玩。

至於影唔影樣,我都prefer唔影,當然也可以事後編輯時剪走。其實最正嘅玩法,一定係搵個人幫手影啦。

引用:
原帖由 渺小職員 於 2022-5-12 22:10 發表 查看引用來源
唔影樣不如唔好影
有樣見到睇返又真係精彩好多

引用:
原帖由 渺小職員 於 2022-5-12 22:10 發表 查看引用來源
唔影樣不如唔好影
美女吖👍

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-13 10:51 發表 查看引用來源
下次同倫嫂影下!😬

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2022-5-13 10:51 發表 查看引用來源
如果影樣,就一定只會放喺有密碼嘅USB手指度,唔好放喺電腦同cloud呀。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-5-13 10:57 發表 查看引用來源
下次同倫嫂影下!😬
計劃緊👍

引用:
原帖由 bolleh 於 2022-5-13 10:58 發表 查看引用來源

如果影樣,就一定只會放喺有密碼嘅USB手指度,唔好放喺電腦同cloud呀。
真係要好好保存

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆