傳說中射完即含 , 係男人快樂既極至 ; 咁對於女人 , 高潮完即奶 , 係咪一樣咁正???

收藏  |  訂閱
37  15.4k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2022-11-21 09:02 發表 查看引用來源
我覺得對女性嚟講唔係要講幫佢𡃤唔𡃤,係要射完唔可以即刻抽返出嚟,至少要攬住對方多5至10秒(尤其中出嘅時候)令對方感覺到愛同尊重。
中出玩,比我都唔想立即抽出來!
我仲會抽插多幾下

回覆 12# cococaobrownie 的帖子

我都鍾意奶到啲囡囡典吓典吓咁咁😍😍😍

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-21 17:43 發表 查看引用來源
中出玩,比我都唔想立即抽出來!
我仲會抽插多幾下
我諗多數男人都係咁🥰🥰

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-11-22 07:23 發表 查看引用來源
我諗多數男人都係咁🥰🥰
咁都係為自己爽啫! 老實講多果幾吓同少果幾吓除非女方又咁o岩高潮, 否則分別亦唔係真係咁大
除o左氣氛係幾好咁囉
一個比較另類o既情況, 就係唔插入o既性行為, 耐唔中一次o黎個不一樣o既感受即係g點vs 豆豆高潮,
淨係靠手或者69去完成, 自己受住對方o既刺激, 高潮果陣佢正好o係我口入面射當然perfect
就算未o黎高潮, 嗒住果口精液啜吓啜吓有快感有味覺有嗅覺刺激, 潮潮都會o黎得快 d囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-23 08:38 發表 查看引用來源

咁都係為自己爽啫! 老實講多果幾吓同少果幾吓除非女方又咁o岩高潮, 否則分別亦唔係真係咁大
除o左氣氛係幾好咁囉
一個比較另類o既情況, 就係唔插入o既性行為, 耐唔中一次o黎個不一樣o既感受即係g點vs 豆豆高潮,
...
蛇蛇果然識玩?😉
玩69易唔易高潮?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-23 08:38 發表 查看引用來源

除o左氣氛係幾好咁囉
...
蛇蛇果然係高手!
仲好識得互動同享受。
我都你第一次聽哩種女仕分享。原來享受男人口爆,果種精味,囡囡會易啲高潮。
69 你都會容易高潮?

引用:
原帖由 wiredboss 於 2022-11-23 09:21 發表 查看引用來源

蛇蛇果然係高手!
仲好識得互動同享受。
我都你第一次聽哩種女仕分享。原來享受男人口爆,果種精味,囡囡會易啲高潮。
69 你都會容易高潮?
69 呢樣o野嘛, 要睇玩幾耐同埋點樣玩, 時間長o既話都幾多時候會有高潮,
另外有d 時候唔插入, 純粹就係69 我啜到老公射精同時俾佢奶到高潮, 咁就100%一定有囉
之前講緊就係呢d, 口入面有精液, 佢射緊好舒服好肉緊奶得特別落力, 好正好有氣氛o架
至於高潮o黎得快唔快, 其實有另一樣玩意, 就係佢一隻手撩我下面起勢咁摔, 另一隻手捉住我隻腳擺入口,
情慾爆棚咁o既眼神同我對望, 由我腳跟向上舔上去之後將我腳趾逐隻逐隻咁含
我唔知係邊樣啦, 可能係兩樣刺激加埋o既成個畫面帶o黎o既心理作用, 一種自己好被人需要被人垂涎o既感覺吧
如果唔係我要中斷佢o既話, 呢d 時候高潮o黎得最快

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-11-24 08:42 發表 查看引用來源

69 呢樣o野嘛, 要睇玩幾耐同埋點樣玩, 時間長o既話都幾多時候會有高潮,
另外有d 時候唔插入, 純粹就係69 我啜到老公射精同時俾佢奶到高潮, 咁就100%一定有囉
之前講緊就係呢d, 口入面有精液, 佢射緊好舒服好肉緊 ...
好有畫面,完全感受到好享受!😬

前往最後回覆