上一頁下一頁
發新話題

人妻唔戴套+內射(人妻豐滿好好插)12頁最新updated

收藏  |  訂閱
213  141.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-20 08:39 發表 查看引用來源
蛇蛇果然係口爆專家!😬
都話唔好叫專家囉!
呢個世界只有兩種人, 第一種叫有心人, 另一種叫渾噩做人
不過感覺你年紀比本宮大, 就唔教你做人道理啦
只講一樣o既就係有心去進行的話, 莫講上床只係幫人含, 含唔同o既人係有唔同o既感受囉~

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-6-20 11:32 發表 查看引用來源

都話唔好叫專家囉!
呢個世界只有兩種人, 第一種叫有心人, 另一種叫渾噩做人
不過感覺你年紀比本宮大, 就唔教你做人道理啦
只講一樣o既就係有心去進行的話, 莫講上床只係幫人含, 含唔同o既人係有唔同o既感受 ...
專家冇分年紀嘅!😬

回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

係係係。正確,我聽地人妻話男人細佬有時候好大味。我認同,因為我自己好愛乾淨,可能係咁人妻喜歡含。哇,,你真係堅哦。。。
咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者。。。。。
你會唔會射完繼續賴乾淨?

第一次

其實我第一次食人妻,我唔知可以內射,我差唔多要射我會問過先,結果人妻沒回答只是抱著我雙手渣我屁股好似唔願意我離開,咁嘅情況,大佬啊忍唔到啦,直接射。
最上癮係,我射完人妻馬上用口幫我賴乾淨。
話好像為我服務,然後話他第一次外遇。。
搞到我自己都亂,好似真好似假。。。哈哈哈哈
所以唔可以話男人沒句真,有時候我也分唔清女人真假。。

例如
有啲老公唔會幫個老婆乃鮑魚
出面個男人會幫佢乃鮑魚
引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-14 14:12 發表 查看引用來源
呢啲就真係過來人嘅分享!後生可能覺得自己年輕貌美,身材good fit, 同男仔做係益咗人,忽略咗其實呢啲係雙向,大家都有樂趣!即使肯做,亦都唔似人妻咁放得開,嘗試多啲唔同嘅體驗!當然亦有啲人妻性對手少,甚至乎得老公一個,咁就要睇 ...

回覆 35# 88yes 的帖子

我會,靚鮑魚我會願意。其實有護理沒護理看得出,我會選鮑魚,啊哈哈

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 22:55 發表 查看引用來源
其實我第一次食人妻,我唔知可以內射,我差唔多要射我會問過先,結果人妻沒回答只是抱著我雙手渣我屁股好似唔願意我離開,咁嘅情況,大佬啊忍唔到啦,直接射。
最上癮係,我射完人妻馬上用口幫我賴乾淨。
話好像為我服務,然後話他第 ...
咁佢有冇幫老公賴乾淨過?

回覆 37# licklickson 的帖子

冇,普通夫妻動作,沒新鮮感。
所以我的心得係,夫妻太正經,未必可以激發到激情

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 22:50 發表 查看引用來源
係係係。正確,我聽地人妻話男人細佬有時候好大味。我認同,因為我自己好愛乾淨,可能係咁人妻喜歡含。哇,,你真係堅哦。。。
咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者。。。。。
你會唔會射完繼續賴乾淨? ...
"咁我想問下啦,你給男插了,會隱瞞或者"
你指出軌偷食果種俾人插?
唔會有咁o既可能先囉! 只要有伴侶我絕對唔會做呢d 事!
一來對人二來更重要係對自己o既尊重!
忠誠同埋不背叛對我o黎講係一段關係入面最重要o既元素, 我會咁要求對方亦同樣係咁樣要求自己

"你會唔會射完繼續賴乾淨"
會, 仲好中意 受av 荼毒嘛
一開始接觸到o既咸片就有咁o既情節,
先入為主咁認為搞完o野再用嘴去啜男人d 精係好正常好必然o既咁囉

男人細佬係梗會有味, 畢竟係排泄器官
不過早已經唔介意囉, 印象之中好似係破o左處之後第二三年左右開始,
就唔再需要男友沖過涼洗過先含, 果陣搞o野要偷偷摸摸嘛! 邊個屋企冇人去邊個屋企
爭取時間o黎去搞o野, 仲慢慢沖完涼琼乾水先做? 浪費時間
機會一到除條褲就馬上行動啦!
但係有個小技巧分享: 同樣兩個男人, 同樣都係o係條褲入面焗o左成日,
一個每次痾完尿之後用tissue 印一印另一個痾完著返褲就走,
同樣未沖涼就同佢地口交, 陣咸味壓味都有好明顯o既分別

引用:
原帖由 dhcsistem1 於 2023-6-20 23:38 發表 查看引用來源
冇,普通夫妻動作,沒新鮮感。
所以我的心得係,夫妻太正經,未必可以激發到激情
所以同你做會覺得刺激!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆