上一頁下一頁
發新話題

可解鬼妹仔下面好feel過大陸妹

收藏  |  訂閱
53  7.2k

thanks for your sharing

引用:
原帖由 ming2468 於 2008-11-25 05:17 PM 發表 查看引用來源
你下面有無鬼佬size先-.-
鬼妹闊好多:smile_42:
系好撚好撚闊  亦可能那 ching有9吋長3吋闊就可以另計

Really :smile_30:

引用:
原帖由 ninefinger 於 2008-11-25 04:49 PM 發表 查看引用來源
上個月執咗件17才靚妹
不論身材樣子好正
個波有33又彈手下面又窄

昨日又砌過,已經波dup 樣殘
個波仲有五隻手指印 .
你話大6妹殘唔殘 :smile_27:
中左鐵渣掌:smile_30:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-25 03:57 PM 發表
師兄食極都係食啲職業啤機....
全職定兼職呢???

引用:
原帖由 molar 於 2008-11-25 04:03 PM 發表 查看引用來源
:smile_41:
可惜沒用過鬼妹,
無法來比較啦!
師兄,人一世物一世,都唔試吓食西餐及食西洋蠔?:smile_41: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

c hing甘鬼妹隻黑鮑好吾好乃架

thanks for sharing:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 lovetos 於 2008-11-25 05:02 PM 發表 查看引用來源

Ching你唔好嚇我,禁呱張,我都在深圳某處食左好野,而且很friend,我現在又不在香港,我都希望她頂得長久D,我重想食她多幾次。
c-hing
第一次就有新鮮感有女朋友feel .
也有留電話, 不過一直打唔通
或直停機
點知昨日又在雞婆處見到她,
隻老雞婆仲點我話新來:smile_22:
第二次見已經咁個死樣
都無下次啦:smile_27: :smile_27:

i don't agree, depends what you have found. normally, youngage girl will have small pussy and feel very fantistic. no matter is chinese or other countries girl

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆