上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
750  318.6k

Encore please

多謝

樓主駛唔駛幫手?

正!

支持樓主呀, 好正

仲未姦?好想睇三穴中出

~第十三章~

我冇估錯,門口出面果個人就係呀成。係幾秒之間,條鎖匙已經插左入個鐵閘門鎖入面,當呀成拉開埋道鐵閘,我同佢就只係剩番一度木門之隔。雖然偷情依家野的確係幾刺激,但面對住依種生死關頭就真係一D都唔好玩。我即時擰轉頭望下格格,睇下佢會唔會有咩建議或者有咩緊急應變措施可以做下。點知我同佢只係對望左一眼,紫薇就已經好型咁即刻起身,赤住腳急步走過去門口果邊,然後輕輕力將個門率推前,咁樣既話一尼唔會有鎖門既聲,二尼就算呀成有鎖匙都唔會開到道門,鎖完之後就連門口出面果個都察覺唔到道門已經俾人鎖左,依招真係高。

「嘭」

呀成:喂!做乜撚呀!
紫薇:等等啦,係廁所呀!

係依個分秒必爭既環境下,我把握時間跟住紫薇既指示極速執番好我D衫褲鞋襪,跟住再急急腳衝去格格個閨房入面避難。當我肯定自己冇執漏野之後我就同紫薇示意話我OK,而佢從容不迫咁著番晒自己D衫之後,望左個客廳一眼,確保周圍冇留低任何犯罪證據之後就扮到若無其事咁施施然開門俾呀成入尼。到開門俾呀成入尼果陣,紫薇仲即時作左個藉口話係因為安全理由先至加多個安全鎖,果個平時都已經夠晒多野講既呀成係依一刻當然亦唔會放過任何機會去反駁佢家姐,仲問格格係咪屋企有金,點會有人咁戇尻走入尼爆格,就算真係要爆都唔會爆佢地間屋。或者以平時紫薇既性格佢會同呀成永無止境咁拗落去都唔定,但可能佢今日考慮到我仲係依間屋入面,咁所以為左廢事繼續再同呀成辯論,格格今鋪就讓佢一次,暫時唔同呀成正面衝突住。

當紫薇番番入房,門一閂,我即刻細細聲同佢講;

我:屌~ 頭先真係嚇撚死我囉!
紫薇:乜你咁細膽架咩?

一聽到依句,唔洗講咁多,我即刻攬實格格尼番個霸氣既法式濕吻。今次依下強吻家姐冇再嘗試扮推開我,而係改左笑住咁同我咀。一路錫,佢就一路笑我係咪唔話得; 我心諗,你真係明知故問。於是,我地兩個繼續一邊激吻,一邊剝番對方D衫落尼。確保道門已經鎖好之後,紫薇一絲不掛咁趴係床邊,再用兩隻手指撐開個陰道口要我奶佢。雖然本身唔多想,不過望見格格個樣咁誠懇又擺晒pose,我唯有做好心隨便陪佢玩一陣。

就係咁,我之後果一個鐘都係係紫薇間房入面過,雖然講D咩做D咩都要將聲量收細,感覺有D到喉唔到肺,又唔可以俾呀成察覺到我既存在,不過咁玩法真係前所未有,今次未完我已經期待緊下一次。直到天色開始入黑,依個偷情同樂日終於都接近尾聲,我係紫薇既聲東擊西掩護下,放輕腳步由間房走過去門口。間屋即使唔係好大,但依幾步路對於我尼講都好似好遠同埋付出左我好大既勇氣去做。好好彩,到最後我都平安無事冇穿冇爛番到自己屋企。

我:唔該晒。 [下午 6:11]
紫薇:You are welcome. [下午 6:15]
我:今日真係好難忘,多謝你! [下午 6:16]
紫薇:傻拉!大家開心未得 [下午 6:17]
我:依層當然啦! [下午 6:17]
我:突然好想再講多次... [下午 6:19]
我:生日快樂,紫薇。 [下午 6:19]
紫薇:Thank you so much [下午 6:20]
我:...
紫薇:...

番到去屬於自己既領土之後,我即刻沖番個涼清醒下個人。除左係趁依段時間回味下紫薇既肉體之外,另一樣要做既野就係要鋪排下往後既路要點行,確保我以後如果真係肚餓既話我都隨時有免費午餐俾我慢慢食。於是,就係依一秒鐘開始,我除左要預備Nicole依個高級食材之外,我仲要繼續同紫薇保持聯絡,廢事俾佢覺得我真係o趙完就鬆咁冇品。岩岩沖完涼冇耐,頭都未抹乾,短短幾分鐘之內,個電話又通知我有訊息;

Nicole:傻佬傻佬~~~ [下午 6:51]
我:係! [下午 6:52]
Nicole:你係邊呀? [下午 6:52]
我:番左屋企了。 [下午 6:53]
Nicole:你補完習喇? [下午 6:53]
我:係呀,但因為太攰,所以一番到屋企就訓到依家 :smile_35: [下午 6:54]
我:(雖然我都唔想,不過依個就係我第一個同Nicole講既大話)
Nicole:唔怪得知唔見左人影啦~ [下午 6:54]
我:對唔住姐姐,要你擔心 [下午 6:55]
Nicole:死仔包! [下午 6:55]
我:哈哈! [下午 6:55]
Nicole:冇呀,我八卦下你做緊咩咋嘛~ [下午 6:56]
我:冇咩特別呀,岩岩訓飽左。 [下午 6:56]
我:你呢?What are you doing[下午 6:57]
Nicole [下午 6:57]
Nicole:同某個傻佬傾緊計~ [下午 6:57]
我:嘩... 依張真係不得了~ [下午 6:58]
Nicole [下午 6:59]

雖然佢更火辣既果一面我之前同佢游水果陣都已經見過,不過睇還睇,睇完就冇,唔似得好似依家咁可以save係電話入面,想望幾耐都得,隨時隨地噤幾個制就見到佢個蠢樣,不知幾方便。而今次依張相,Nicole好罕有咁跌膊俾我睇。平時既佢就算係自拍又好,俾人拍又好,send親俾我既相通常都係包得好密實,真係估唔到今次佢竟然會肯露埋個白雪雪既膊頭出尼引誘我。除左露肉係少見D之外,個pose同埋個樣都同樣殺食,驟眼望落去,唔係話讚我自己有品味,但Nicole依個樣真係好靚,十足一隻又可愛又嗲人既貓仔。依一刻我好有衝動想即刻攬住Nicole尼錫,跟住再粗粗魯魯咁扯爛佢件衫就地解決佢。

我:圖片已列印及過膠。 [下午 7:00]
Nicole:咁快? [下午 7:00]
我:梗係啦! [下午 7:01]
Nicole:你係咪傻架... [下午 7:01]
我:都係架... [下午 7:01]
我:特別係當我對住D靚既野果陣 :smile_15: [下午 7:02]
Nicole:誇張 [下午 7:02]
我:冇計啦~ 邊個叫你生得咁靚啫! [下午 7:03]
Nicole:口花花 [下午 7:03]
我:我邊有~ [下午 7:03]
Nicole...
Nicole...
Nicole...
Nicole...

試過水溫知道佢唔會嫌我煩同埋過份造作之後, 一路吹水,我就一路將Nicole捧到上神枱咁滯,好多時我都借D易讚到佢天上有地下無。而透過依個幾次既對話,我已經確定自己係佢心入面既地位一定唔止係普通同事又或者好朋友咁簡單。甚至,我都可以幾肯定佢係未來既日子裡面都會係我既囊中物。或者一個人既人生都係不停咁計過度過,有時真係會幾攰,但係好多時當見到果個結果都係係自己既預期之內既話,果種成功感真係會令人好飄飄然。間唔中我仲會好囂張咁反問自己點解可以聰明到咁既地步,對方依一刻諗緊咩,跟住落尼想做D咩,所有野我都好似可以完全控制得到咁。

我望住Nicole個icon自滿左唔夠一分鐘,NOTHING SPECIAL入面其中一個咸濕仔又放左D相上去群組俾其他人一齊鑑賞。至於今次既主人翁就係威少;係依個群組入面,佢,發哥,同埋果兩個鬼仔都係身家有番咁上下豐厚既有錢仔尼。可能係頭先俾果個死肥波po左幾張自己女朋友既裸照上群組影響都唔定,結果就間接挑起左依個威少果鋪爛玩癮。同樣地,佢既回應都係係我既預計之中,其實係依個群組入面既成員個個都係咁玩得同埋唔會自私食,有咩都會放上群組開心share,除左我。

諗番起以前,當我仲係宅男一個,做gym都懶得去,甚至連溝女都唔識溝既陳國風尼講,係機緣巧合下入到依個群組都算係一件幾幸運既事,果陣睇親佢地po出尼果D女真係索到一個點果陣,某程度上真係推動到我去改變,到之後由一個淨係識讀死書既廢青,連女都唔夠膽溝,慢慢俾佢地依班友教壞到變成一個對所有靚女都口花花,得罪人多稱呼人少,撩交打得尼但又同時可以俘虜到佢地個心既衰男人。依家睇親威少po出尼果D女,個個都已經俾佢食過唔知幾多次,所有人個樣都好似真係寫住機心兩隻字係額頭,唔係為左佢D錢同埋D權,我真係諗唔到仲有咩其他原因可以有咁多女黐住佢賴死唔走。

俾我地幾個輪流打探下,原來依個女仔係威少既公司同事,佢既入職時間比威少短,岩岩大學畢業出尼做野冇耐,而依家就係一個負責櫃檯既小職員之一。基本上我地幾個本身都好清楚對方既作風同性格,所以每次大家都只係隨便問幾句今次個女主角又係乜水,咩來頭,點識,點解會砌依個人等等。之後,其他人就會綜合晒D條件,然後一邊睇一邊評頭品足,例如講下值唔值得砌,果個女仔身材好唔好,玩一世好定係玩一次就夠。雖然威少同肥波兩條淫蟲都真係幾咸濕同埋特別鍾意同人share自己食左過D咩女,不過佢地最大既分別就係威少冇女朋友,所以D女都會自動自覺撲向佢度,完全係得來全不費功夫。

而最令人妒忌既係佢唔止錢多,女佢都特別多,加上本身佢個樣又唔差,結果就造就威少可以想食就食,大把女女俾佢揀,完全唔需要愁女人同錢依兩樣最令男人頭痕既世紀難題。雖然我自己唔係幾認同,但如果話當一個男人靚仔得尼又有錢又有女就係人生大贏家既話,我諗威少應該都係一個冇得輸既大贏家。至於肥波,佢係我係NOTHING SPECIAL入面識得最耐既兄弟,份人算係幾有義氣,如果你有事既話,佢一定會義無反顧出尼撐你。不過佢咸濕到出面既性格,有時我真係想扮唔識依個人。

同威少比較,肥波就相對冇咁有錢,D女亦冇咁多。肥波個名同個人一樣,都係肥到成個波咁,雖然佢唔係靚仔,但唔知咩原因波嫂一直以來都係對佢一條心,咩都就晒粒肥波,從來冇聽講過佢地會因為嘈交而嘈到話要分手。其實當一對情侶相處得耐難免會有拗撬,只不過佢地又好似未曾發生過依樣野。但即使佢女朋友對佢有幾好,間唔中肥波都會暗地裡做埋晒D衰野對唔住人地,例如係出去食援交妹又或者係upload佢女朋友D裸照上群組等等。而最慘既係佢食完其他女不特止,仲要同我地share,有時我真係覺得做佢女朋友果個都幾值得同情,事關就算你對佢幾好都冇用,因為個男既始終都係會背住你出去偷食,而你就依然懵剩剩咁俾人呃完都唔知。

雖然波佬真係賤男一個,不過做得佢兄弟,我永遠都係聽完就算,然後當咩都唔知,廢事咁多事,反正係依個群組入面既男人個個都係咁咸濕,唔會正氣得去邊。至於我依個偽君子,為左避免又俾佢地班友話我得個睇字唔同兄弟分享,成日顧住自私食,咁所以今次係佢地幾個都放左幾張淫照之後,我亦自動自覺upload番一兩張平時偷影阿欣既相上群組,塞住佢地把口。

就係我咁岩send左果兩張圖出去之後,阿欣就打電話尼搵我;

我:喂?

阿欣:你依家得唔得閒呀?
我:Um... 都OK既,咩事?
阿欣:要你幫拖呀!十萬火急!
我:下?! 你搞咩呀?
阿欣:聽唔聽到呀?
我:聽到喇聽到喇。
阿欣:我話... 我依家俾個地址你,你可唔可以依家即刻飛的出尼。
我:都得既~~
我:見到喇,咁我依家去笠番件衫就過尼啦!
我:你依家係邊呀,咁嘈既?
阿欣:我依家係club呀,頭先我個friend爆人樽呀,依家我都行唔開!
我:下?! 你點呀?
阿欣:我冇事呀,反而有事果個係我老母呀。
阿欣:我都唔知佢得罪左D咩人,依家人地番轉頭尋仇呀。
阿欣:唉,我都唔撚知呀,總之就唔慌好野啦!
我:唔係掛...
阿欣:喂,唔講住喇,你一陣到左再打俾我啦。
我:哦,好啦。
阿欣:我拆掂左依邊會趕過尼架喇!
我:哦,得啦得啦!

無啦啦接左個講左唔夠一分鐘既電話就話要我去幫手救人,雖然我都唔知發生緊咩事,又唔知自己點解咁快就下巴輕輕應承阿欣,不過依家都已經洗濕左個頭,冇得我縮沙,唯有頂硬上。係依程車入面,我係咁反覆問自己點解佢唔報警,點解要係我想食飯既時間先尼搵我,點解頭先會咁蠢應承佢,點解唔諗清楚就答好,同埋點解佢咁多人唔搵係都要搵我等等。就好似唔趕時間搭車番工咁,當你愈係想恰多陣,愈係唔想咁快番到公司果陣,架車唔知點解就總係會快到好似跑車咁,眨幾下眼就到左你公司樓下,唔到你唔落。今次亦唔例外,雖然今晚我係搭的士,快都係正常,不過個重點同番工都係一樣,就係我點都要到,但就唔想咁快到。

根據頭先阿欣
send俾我既酒樓地址,我用左大約半個鐘頭鬆D就尼到欣媽做野既地方,一間由大集團經營既酒樓,全港既分店我諗我用晒D手指腳指都數唔晒,而我眼前依一間,如果我冇記錯,應該就係佢地既旗艦店,亦即係佢地面積最大,門面最靚,裝修最奢華,格局最有氣派果間。唔係講笑,我諗淨係企係個門口,都足夠令你覺得自己好似企左係皇宮出面咁誇張。

知客:歡迎光臨,請問幾多位架?
我:我想請問… 你地同事黃可盈收左工未呀?
知客:佢收左工喇喎~
知客:或者你等等,我幫你嗌咪問下。
知客:喂喂,知唔知可盈姐走左未呀?
知客:哦,好好好。
知客:佢地話應該未走喎~ 岩岩有人見過佢係走廊經過。
我:哦,好呀,唔該晒!
知客:不過頭先都有兩個金毛搵佢喎,我唔知佢係咪真係未走架...
我:下?! 知客:你邊位搵佢呀?
我:我係佢個女既朋友呀,佢個女叫我尼接佢放工。
知客:哦~ 你係阿欣個朋友呀?
我:咦?你都識阿欣架?
知客:識~ 佢幾乖女架,依排日日都會過尼接呀可盈姐收工既。
知客:今日得你尼咋?
我:係呀,佢今晚咁岩唔得閒過尼。
知客:哦~ 咁得啦~
知客:你試下直行到最入,見到金龍金鳳之後就再沿住右手邊果條路行,然後行到最入你會見到右手邊有個職員休息室架喇,到時你係出面等等啦!
我:哦,好呀!唔該晒!
知客:唔洗客氣... 再唔係你打電話問下佢係邊囉~
知客:唉~ 不過間房又係好蝦人架,果個位成日都收唔到訊號既。
知客:如果你等得耐就叫人幫你嗌下咪睇下見唔見到可盈姐啦!
我:好呀好呀,麻煩晒!
知客:傻仔尼既,客咩氣丫~
我:唔該晒你呀,拜拜~
知客:好啦,拜拜喇~

酒樓既晚市果然真係唔可以睇少,D人多到圍圍枱都坐滿晒,簡直就係人山人海。雖然真係又嘈又多人,但始終都有正經野要做,咁所以為左要行過去果個職員休息室果邊,我逼於無奈都要係人群當中左穿右插,過程中同我擦身而過既人真係多到數都數唔晒,最基本既除左普通食客之外,同我擦身而過得最多既就係負責傳菜既酒樓職員、經理,同埋永遠都唔知危險,成日都周圍走既豆丁。經過一輪左閃右避,我終於都係依個咁人頭擁擁既地方搵到出路。當見到一蛇一雀之後,我就慢慢沿住右邊既走廊行,行到尾。過左一陣,我開始感覺到同我迎面而來既職員都用一副疑惑既目光望住我,我就知我依個方向應該就冇行錯。排除萬難之後,我終於都到左我要搵既地方- 職員休息室。

畢竟我都唔係依度既職員,所以就算我去到門口都唔敢擅自以搵人為名硬闖入去,再加上附近都有幾個唔知係休息定係蛇王緊既職員留意到我依個生保人既存在。到左依個重要關頭,我揀無可揀最終就揀左一個踎係道鐵門前面戴係earphone睇緊電話既後生男職員,嘗試問下佢有冇見過欣媽。當我向住佢既方向走上前果陣,依個男人應該都已經估到我準備想問佢野,於是佢一路望住我依個傻頭傻腦既生保人,一路慢慢除低一邊既earphone。

我:唔好意思呀,我想請問你知唔知你地個同事黃可盈走左未呀?
男職員:(輕輕指一指佢身後果道類似係依間酒樓後門既鐵門)
我:佢行左出去呀?
男職員:嗯。
我:哦,好呀,唔該晒!

雖然唔知道門係通去邊度,不過我冇諗咁多就試下輕輕推開佢先。就係依個時候,我終於係依條唔係好夠光既後巷見到一個望落好似係欣媽既女人企左係度,而係佢前面就有兩個上身赤裸既金毛飛仔,其中一個仲要壁咚緊欣媽。如果依家俾人逗緊果個係Nicole既話,我一定會諗都唔諗就即刻衢出去救佢,就算一條友唔夠揪,至少都可以幫Nicole解左圍先。只不過,今次依個女人係欣媽,而且係D咁微弱既燈光下,我既視線唔多唔少都有D影響,真係唔敢百份百肯定依個女人就係我要搵既欣媽。本身都只係上次係阿欣屋企睇相見過欣媽一次咁大把,加上同佢又唔熟,我識佢時佢又唔識我,於是,我經過左多方面既考慮之後,最終我都係決定睇定D先再算。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆