上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
2.3k  338.8k

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-9 17:17 發表 查看引用來源
醒多張比D師兄評價下丫😝40043370
同我老婆有得fight

依對大波
高分
有排玩
玩夾腸一流
引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-9 17:17 發表 查看引用來源
醒多張比D師兄評價下丫😝40043370

呀嫂已經被調教到極點,而家只欠東風就可以一爆

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-9 16:12 發表 查看引用來源
帶佢上黎多D傾下淫野😂
另有一疑問,老婆有個表哥玩影相,聽講係會同那些靚模之類影性感照,有次我口痕痕同老婆表哥講,我老婆如果揾你影返幾張靚靚性感照点睇先🤭
佢表哥好快咁就答左我好喎,呢件事係前年尾左右,佢表哥仲話影就趁後生,好快順理成章就影左,效果仲唔係預期的性感,有一張老婆係成隻奶露出左,話就話佢表哥係專業攝影,呢d場面都见慣左,無色情成份的,但我心內就盤算左都好耐,究竟佢表哥當時有冇沖動,唔通專業就唔會鳩硬?😅
更加令我越諗越刺激,曾經幻想老婆同佢表哥有路,因為我点都唔信一個仍血氣方剛男人,能忍得住一個赤身露體的引誘,呢張相仲係我重点保存,張相有美感得嚟又頗大胆👍

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2021-1-10 00:32 發表 查看引用來源
呀嫂已經被調教到極點,而家只欠東風就可以一爆
要等東風引爆,都期待左好耐幾時有東風

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-10 08:21 發表 查看引用來源
另有一疑問,老婆有個表哥玩影相,聽講係會同那些靚模之類影性感照,有次我口痕痕同老婆表哥講,我老婆如果揾你影返幾張靚靚性感照点睇先🤭
佢表哥好快咁就答左我好喎,呢件事係前年尾左右,佢表哥仲話影就趁後生,好快順理成章就 ...
另一樣係原來有分姑表姨表之分,大致上係同父及同母的分別,同父系屬亂倫,但同母系又不算亂倫,都好想知佢表哥究竟有無對老婆有沖動🤤

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-10 08:21 發表 查看引用來源
佢表哥好快咁就答左我好喎,呢件事係前年尾左右,佢表哥仲話影就趁後生,好快順理成章就 ...
張相有比個老友睇,想聽佢地意一,佢地都話冇乜可能唔鳩硬,相就不便公開,核爆都要收好😂

引用:
想起同老婆當年去影結婚相,佢著低胸緍紗,現場D仔都係昅住我老婆對奶

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-10 08:42 發表 查看引用來源
想起同老婆當年去影結婚相,佢著低胸緍紗,現場D仔都係昅住我老婆對奶
的確好吸引,無乜可能唔昅

回覆 394# ttfat68000 的帖子

等欣賞👁👁👁👁👁👁👁👁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆