上一頁下一頁
發新話題

都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
622  98.0k

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-20 16:25 發表 查看引用來源

我老婆曾經都想為咗我哋嘅將來,其實講緊嘅係當年準備結婚嘅時候,想買樓,但冇錢🤦‍♂️,佢曾經有諗過搵一個之前曾經包養過佢嘅人,再包養佢。不過我最後阻止咗佢。 ...
咁你而家反而想佢比人屌?

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 16:32 發表 查看引用來源
咁你而家反而想佢比人屌?
問過佢啦,而家唔制啦😂

引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 10:59 發表 查看引用來源
女人遇到肥佬光頭,最多咪埋眼幾分鐘,叫幾下,唔濕可以落ky 男仔唔得,唔硬唔夠耐會俾人投訴,所以成要keep 住做運動,補充蛋白質,又要前揍功夫好,又要技巧好,男人收$2000做野多好多,女人可以選擇唔含唔奶唔撩,男人做少樣會俾個女人 ...
陳振聰直頭男人典範

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-18 14:32 發表 查看引用來源

絕對認同,雖然我未叫過雞,但我會覺得自己係一個叫開有感情嘅人,一定會重覆咁幫襯同一隻雞😆
我絕對會的。好少換o
冇再幫襯既原因全部都因為已經從良

引用:
原帖由 Grisword 於 2021-12-20 23:06 發表 查看引用來源
我絕對會的。好少換o
熟客有冇著數?

引用:
原帖由 Grisword 於 2021-12-20 23:06 發表 查看引用來源
我絕對會的。好少換o
係囉,有啲人話緊係每次唔同,試下唔同嘅女人,但我又真係唔認同呢樣嘢,同埋我覺得自己上去搵返同一個,都未必會係搞嘢,可能真係上去傾下計

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-20 23:11 發表 查看引用來源
熟客有冇著數?
應該有嘅,我諗服務都會好啲

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-18 15:07 發表 查看引用來源
上文見有D師兄講, 一, 二個月先同老婆屌一次, 咁都有得屌吖, 我已經有幾年沒有屌過閪, 亦沒有奶過閪.....
咁會好dry

引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-20 23:54 發表 查看引用來源

應該有嘅,我諗服務都會好啲
會投入啲?

引用:
原帖由 唐僧 於 2021-12-14 13:19 發表 查看引用來源

我叫佢唔好去,我話做咗之後,妳一定返唔到轉頭,遲d妳實會執咗間舖全職做雞,佢誓神劈願話一定唔會,遲啲舖頭生意好返就唔再做。真係天真!試問做緊雞嗰啲,有邊個開頭唔係咁講吖!
大約隔咗2星期,某日中午wechat佢,直到晚上9點佢先 ...
做雞都有高潮?!又食又拎呢份工邊度搵呀!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆