上一頁下一頁
發新話題

其實呢度係咪冇哂單身人架喇?🤔

收藏  |  訂閱
471  13.5k

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2022-6-20 19:26 發表 查看引用來源

其實上網識人都好累,傾傾下出來見,人地又唔岩,結果又識過,其實好浪費時間。
整整下朋友介紹可能仲好。
師兄話朋友介紹上唔到床,又唔可以拍拍羅柚走左去

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-6-21 01:14 發表 查看引用來源
我仲試過畀人問要大頭同埋全身相😂😂😂
尋日加左個
第一句:張相你本人?
第二句:有無正面相
果斷del

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-21 11:13 發表 查看引用來源
尋日加左個
第一句:張相你本人?
第二句:有無正面相
果斷del
我就覺得, 太目標為本的人最討厭

引用:
原帖由 Hellomimi* 於 2022-6-21 01:16 發表 查看引用來源
咁要睇下你識人嘅目的係真係想識朋友定係諗住有得發展,如果想發展嘅話見之前睇一睇相好啲,起碼有個心理準備😂
曾經試過有人,睇樣睇胸又話睇下面,說之前比男人男扮女玩佢woooooo.

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-21 11:12 發表 查看引用來源
師兄話朋友介紹上唔到床,又唔可以拍拍羅柚走左去
朋友介紹,有一個傾左兩年 ,算係咁,我有唔開心搵佢傾, 傾咁耐冇怨言,真心多謝佢。

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2022-6-21 11:49 發表 查看引用來源

我就覺得, 太目標為本的人最討厭
點講呢,其實要睇相,不如直接141,又快又無乜手尾,要靚要身材好要技巧高乜都有

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2022-6-21 13:16 發表 查看引用來源

曾經試過有人,睇樣睇胸又話睇下面,說之前比男人男扮女玩佢woooooo.
咁都可以比人玩到佢,佢要檢討下

引用:
原帖由 crazyjulysunny 於 2022-6-21 13:18 發表 查看引用來源

朋友介紹,有一個傾左兩年 ,算係咁,我有唔開心搵佢傾, 傾咁耐冇怨言,真心多謝佢。
如果剩係識朋友又點會介意外表,有目的既先會執著外貌

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-21 13:20 發表 查看引用來源
咁都可以比人玩到佢,佢要檢討下
彩佢都傻, 係咁叫人比相佢睇, 佢自己又會唔會影咁多比人睇。

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-6-21 13:21 發表 查看引用來源
如果剩係識朋友又點會介意外表,有目的既先會執著外貌
其實執著人地個樣, 咁自己又會唔會睇下自己個樣先。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆