上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
1.4k  81.5k

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-14 16:28 發表 查看引用來源
我見過孖子搭住件南亞影相,佢話同事嚟,不過我知冇咁簡單🤦‍♂️
d女人打牌先多嘢聽,我會咋瞓偷聽佢地講嘢,細聲講大聲笑,以為我瞓左就開始大聲講,又話深圳邊個場條仔好乃得,我聽到孖子都有講到眉飛色舞

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 16:32 發表 查看引用來源

咁玩法小心猴痘.
近來先有猴痘,以前冇乜聽過

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-14 16:27 發表 查看引用來源
呢d大媽一晚幾鑊又或者玩通宵都得,真係屌到鳩損佢地都仲話要
LES 都玩得好癲, 三四個鐘都冇問題.

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-14 16:32 發表 查看引用來源
d女人打牌先多嘢聽,我會咋瞓偷聽佢地講嘢,細聲講大聲笑,以為我瞓左就開始大聲講,又話深圳邊個場條仔好乃得,我聽到孖子都有講到眉飛色舞
不過而家冇得上去玩,早幾年佢地幾個女人逢假期都上去按摩唱k,其實比仔屌就真

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 16:24 發表 查看引用來源

睇四仔嗰啲 size 都差無幾, 而家好多生哂仔啲離婚大媽都拖件黑柴玩, 填補到夠充實.
以前唔多覺,近呢幾年喺街見到好多女都拖住件黑柴、南亞、印度…………

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-14 16:35 發表 查看引用來源
不過而家冇得上去玩,早幾年佢地幾個女人逢假期都上去按摩唱k,其實比仔屌就真
d按摩仔好好口技,乃得佢地好開心,不過話說两頭,乃都有機會乃嘢?

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-14 16:33 發表 查看引用來源
近來先有猴痘,以前冇乜聽過
冇傳嚟香港所以唔知, 而且多咗基.

引用:
原帖由 平衡生活 於 2022-9-14 16:36 發表 查看引用來源

以前唔多覺,近呢幾年喺街見到好多女都拖住件黑柴、南亞、印度…………
我都覺,最近d南亞仔又係,成為d大媽目標

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2022-9-14 16:36 發表 查看引用來源

冇傳嚟香港所以唔知, 而且多咗基.
好似男男機會大

引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-14 16:37 發表 查看引用來源
我都覺,最近d南亞仔又係,成為d大媽目標
係唔系d女人冇得北上做就左?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆