上一頁下一頁
發新話題

[轉貼] 人妻出軌的二三事(連圖6/2更新)

收藏  |  訂閱
578  245.6k

我未舐過女人,淨係用脷尖試探式咁舐吓,點知師傅哄個頭埋嚟。
「放膽去舐!」

佢鼓勵我,趴低同我一齊去舐,舐吓又同我接吓吻,又再舐過,我撩花小姐陰核,佢就鑽入花小姐陰道口。

「繼續!」

師傅吩咐我繼續,佢就直插支陰莖入去,龜頭嘅穿刺換咗兩粒大啲嘅,有坑紋嘅珠,加強磨擦力。

附件

插一陣花小姐,又俾我口交一陣,佢成支嘢沾滿花小姐啲水,不過我唔識得討厭,佢哋要我做乜都照做。

無幾耐,我同花小姐手臂貼手臂,就好似莫拜咁趴喺度,師傅輪流抽插入我哋。

附件

手捲煙,加上酒精「打樁」,三個人成晚都好亢奮,大家不停用口同手互相滿足對方,有時同師傅玩六九,有時同花小姐。

附件

師傅軟落嚟,我同花小姐一齊同佢口交,我吮佢條啫,花小姐含佢蛋蛋。

「一齊手淫俾我睇!」

師傳叫我同花小姐一齊玩自己gap gap俾佢睇。

附件

我同花小姐攬住接吻,一隻手就摔自己個gap gap,師傳就攝個頭入嚟,錫我同花小姐個波。

附件

三個光脫脫嘅身體不斷扭纏,除咗屁股眼,一男兩女可以玩嘅,幾乎都玩過,細細聲嘅呻吟,瘋狂嘅叫床聲無停過。

接近天光,我哋「忘情水」嘅興奮作用退晒,就好似虛脫咁攤晒喺度,床單又濕又亂。

除咗之前同老公,師傳係我呢三年幾以嚟唯一親熱過嘅男人。

附件

經過呢一晚,師傅意猶未盡,趁我囡囡遊學未返,有幾次開口叫我再上佢屋企。

明知師傳唔會同我有長久關係。不過,我係成熟嘅女人,需要性嘅慰藉,但係我希望有嘅係正常一啲嘅男女性愛,過程無論幾激烈尚且可以接受。

附件

同時我同囡囡相依為命,怕同師傅,又或者花小姐,三個人結伴落去,自己將會變成一個酗酒,啃藥嘅媽咪,所以我每次都推咗師傅佢。

我唔明師傅一向女朋友無數,從來唔想俾婚姻又或者固定伴侶束縛,理應唔在乎我,唔會三番四次邀約我。

「我想你俾我一個回憶!」

過咗幾日我先明白,令我愕然,師傅向公司遞咗辭職信,離開前想再同我多幾次接觸,當做留念。

我無明確拒絕,又無答應。

喺師傅最後一晚,我買咗個半磅裝蛋糕,約埋喺咖啡店兼職嘅大學生, 收咗舖之後同佢餞別。

無隆重儀式,無花巧食物,更加無名貴記念禮物,淨係三個傾得埋嘅同事坐埋食件西餅,多謝佢呢幾年嘅教導。

附件

我入咗休息室一陣,喺裡面大聲叫出去。

師傅以為發生咩事,即刻衝入嚟,休息室嘅門應手而開,佢愕然度門竟然無上鎖,但係見到我光脫脫,微微張開手,三點暴露晒喺佢眼前,佢更加愕然。

既然師傅想要一個回憶,我決定嚟一個特別啲嘅俾佢同我,滿足大家嘅慾望。

我大方俾佢欣賞我一啲紋身都無,潔白無瑕嘅身體,佢亦都好似我第一次見到佢啲紋身咁,慢慢撫摸我嘅身體。

附件

「師傅,你試吓我啲手勢合唔合格?」

當佢開始喉乾舌燥,吞緊口水嘅時候,我預先放定一杯親手沖嘅咖啡喺休息室,飲一啖含喺口,然後餵師傅飲。

「記住,咖啡一定要非常熱先美味!」

師傅唔單止呑咗啲咖啡,仲將留喺我脷上面、留咗口唇嘅,通通吮清光,然後帶批評,又帶教導,其實係挑逗嘅口氣向我講。

「我正話咪用口加熱咗囉!」

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆