上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
9.1k  4.6m

幾時出啲阿嫂近況???

衰婆唔知係唔係因為我上次罰佢要佢唔著底褲見客,玩報復。呢排乜都同我玩對抗,叫佢影俾我睇佢著乜,唔影。出親街唔係legging就長褲,喺屋企著大碼tee都要無啦啦著條短褲喺底,擺到明玩嘢。問佢係咪玩報復佢又死口話冇,傻嘅都知佢係。又係佢話俾我罰,罰咗又玩對抗,啲女人真係麻撚煩 🤣😅😅

老婆就冇嘢俾我影啦,不過尋晚上咗我大佬(親大佬)屋企食飯見到大佬老婆忍唔住偷影咗佢相。
我呢個啊嫂堅大波,我諗應該有D,次次見到佢都忍唔住望佢對嘢。

尋日等開飯嗰陣佢話想買部新相機叫我俾意見,之後攞咗部laptop出嚟坐喺地下俾我睇。我就坐喺疏化上面居高臨下𥄫佢對波,忍唔住手偷影咗兩張。。

附件

好波一對

大嫂對波肯定唔止D啦

Thx for sharing.

回覆 4092# 最錫我老婆 的帖子

你老婆同大嫂,邊位對奶勁d呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-6-19 13:36 發表 查看引用來源
衰婆唔知係唔係因為我上次罰佢要佢唔著底褲見客,玩報復。呢排乜都同我玩對抗,叫佢影俾我睇佢著乜,唔影。出親街唔係legging就長褲,喺屋企著大碼tee都要無啦啦著條短褲喺底,擺到明玩嘢。問佢係咪玩報復佢又死口話冇,傻嘅都知 ...
嘩!堅大波!咁嘅角度唔講重以為係膝頭哥!

堅好波呀🤤🤤
第一次見佢走光定.....?成日睇

好很強啊啊啊啊。。。

引用:
原帖由 ng320laser 於 2020-6-19 18:40 發表 查看引用來源
堅好波呀🤤🤤
第一次見佢走光定.....?成日睇
梗係成日𥄫啦,由佢哋相識到宜家都有6年時間啦,同佢相處咗咁多年當然𥄫過佢走光無數次,水都抽過幾次

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆