上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p595 新突破!成功影到同人妻床上照!!

收藏  |  訂閱
9.0k  4.5m

引用:
原帖由 Sam0079 於 2020-7-21 10:51 發表 查看引用來源
我也認為似, 他已經11天沒有上來了
我自己都冇計住 😂

引用:
原帖由 tremulous 於 2020-7-21 10:29 發表 查看引用來源
可能比呀嫂發現, 冇得再update
Touch wood,暫時仲未俾老婆發現

引用:
原帖由 kennychan1989 於 2020-7-25 11:22 發表 查看引用來源
師兄,我好掛著啊嫂,睇完相即刻釋放晒儲起的子彈,人都精神晒
爽嗎?😂 😉 😉

回覆 4166# 最錫我老婆 的帖子

終於等到更新

辛苦師兄喇,好正呀!

十分之精彩

咁大隻lin 走出黎,叔叔不行了☀

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-6-25 16:23 發表 查看引用來源
上次罰完老婆之後佢條氣唔順,專登蜜實咗一排,係早幾日我以生理上同心理上,再加埋手口並用先順返佢條氣,個衰婆條氣gur返終於肯露返兩手。

大家應該記得我喺p.269個post講關於我老婆上咗佢舅父屋企食飯嗰陣俾佢舅父個大陸 ...
睇親啊嫂對腳都好靚好吸引,好期待三叔忍唔住親醉姦左啊嫂佢,唔知有無咁既機會睇到啊嫂比第2個男人上

我睇,三叔就昅波,對面舅又同大佬阿叔又昅波又昅底,阿嫂條裙好鬼短,分分鐘咩底都睇哂

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-7-25 09:05 發表 查看引用來源
唔好意思各位師兄,呢排老婆啊嫲身體情況又差咗,加埋個疫情關係令到探病同出院都好麻煩。老婆所以變到心情好差,老婆心情差就自然冇野玩唔在講,佢燥令到有時我都燥埋所以隘交都多咗,呢排真係冇mood上嚟。

不過好彩老婆啊嫲 ...
你老婆真係好正!!佢咁著其實一定想比人睇曬佢全個波同lin頭!
咁樣引曬你地3個男人一定好有成功感,好鐘意你老婆可以咁放咁淫!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆