上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.2k

引用:
原帖由 2xl 於 2018-7-16 02:30 PM 發表 查看引用來源
"2010" 西班牙天書 re-post

地址      太子基隆街
價錢      坐枱 (1hr) 20:00 前 $182-  之後 $232
+ 帶位阿叔 tips $20
+ 囡囡 手作 $100 , 口爆/開大 $200 環屌 + $100
+ 雜交
時間      10:00 - 02:00
囡囡      中女/C9/人妻/熟女
囡囡索引 (其它網友報告 ...
2010年版天書 八年前而已?咁光陰真係唔似得條箭
尼張嘢當時大約一星期十天更新一次,更新版成張當新帖重新登出
係起碼八年前嘅料,大家千祈唔好攞住尼張舊版去揾西施,不過不難想像當日西記帖繁華盛況:smile_34: 睇名我都記得番起十個八個西施,包括我嘅啓蒙師傅

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-14 03:45 PM 發表 查看引用來源

唔怪得好幾次開名都話坐緊,果然係妖中之妖,可惜尚未有緣分:smile_27:
我睇錯咗,我講嘅係唔難拎,你講嘅係碌鈴,碌鈴當然係見棍多過你見燈柱,有乜難題難到佢?碌鈴服侍過我,當然係不瀉無歸

引用:
原帖由 2xl 於 2018-7-16 02:30 PM 發表 查看引用來源
"2010" 西班牙天書 re-post

地址      太子基隆街
價錢      坐枱 (1hr) 20:00 前 $182-  之後 $232
+ 帶位阿叔 tips $20
+ 囡囡 手作 $100 , 口爆/開大 $200 環屌 + $100
+ 雜交
時間      10:00 - 02:00
囡囡      中女/C9/人妻/熟女

囡囡索引 (其它網友報告 ...
2xl兄夠堅
8年前既天書仲搵得番出黎
如果而家都有本就好

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 02:56 PM 發表 查看引用來源

我睇錯咗,我講嘅係唔難拎,你講嘅係碌鈴,碌鈴當然係見棍多過你見燈柱,有乜難題難到佢?碌鈴服侍過我,當然係不瀉無歸
聽聞碌鈴姐好似夠資格做西記一姐(長期服務)
我好似好耐前雜交玩左陣..淨係記得把聲幾沙下

引用:
原帖由 billy9883 於 2018-7-16 02:31 PM 發表 查看引用來源
抱住西妖服務心態去又成尋妖作比較討論.
上到去選了個40路稍圓柱豐滿既小化入房.
公式問候兩句双双寬衣.
粉紅色的T back內衣有陣香感.
...
我坐過雖然不多,但小不可採係其中一個,可能未有四十,對波彈手圓渾確係珍品,服務態度親切配合,如果有乜投訴係佢唔肯保健,拒服口服液:smile_27: 不明者 ... 竟有鴛鴦浴,你去咗外交?

有用指南 獲益良多

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 03:02 PM 發表 查看引用來源

我坐過雖然不多,但小不可採係其中一個,可能未有四十,對波彈手圓渾確係珍品,服務態度親切配合,如果有乜投訴係佢唔肯保健,拒服口服液:smile_27: 不明者 ... 竟有鴛鴦浴,你去咗外交? ...
佢應該係去左俱樂部

睇番天書內容,有啲形容我都唔記得番點解,但當時希望簡約到題,但當代西友個個都明,真攪笑

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 03:15 PM 發表 查看引用來源

佢應該係去左俱樂部
價錢就啱數,西施外交 crossover咁現代化? 過程就相當俱樂部
好亂,此西施雷同巧合?集中營有個小不可採,同樣圓渾彈波?:smile_41:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 03:02 PM 發表 查看引用來源

我坐過雖然不多,但小不可採係其中一個,可能未有四十,對波彈手圓渾確係珍品,服務態度親切配合,如果有乜投訴係佢唔肯保健,拒服口服液:smile_27: 不明者 ... 竟有鴛鴦浴,你去咗外交? ...
西妖還西妖.
成妖還成妖.
你未去過咩?????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆