上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.1k

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 03:15 PM 發表 查看引用來源

佢應該係去左俱樂部
你啱.

引用:
原帖由 billy9883 於 2018-7-16 03:37 PM 發表 查看引用來源

西妖還西妖.
成妖還成妖.
你未去過咩?????
是9旦兄都係呢到既前輩黎
可能Win兄你既鞋音字反而令到人冇咁易get到講乜(小弟自已都睇左幾次先明)
不過歸根都係大家發言係到有所限制:smile_39::smile_39:

如果我冇估錯, Win兄食左位叫__ __ 世界既囡?
係既話, 我都食過1次, 45+-, 肥, 大波, 好似戴粗框假狗眼鏡
略嚴面部D粉重手左..同埋煙味大左..
服務都幾熱情, 但技巧就未必係最TOP

引用:
原帖由 billy9883 於 2018-7-16 03:37 PM 發表 查看引用來源

西妖還西妖.
成妖還成妖.
你未去過咩?????
成妖自有成妖帖,美名俱樂部,或曰集中營
我去集中營基本上要食飯盒:')
但西遊亦有小不要採,所以亂了:smile_27:

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 04:02 PM 發表 查看引用來源

集中營有集中帖請Win兄多多交流

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

如果比利哥係原來阿 win,佢當然認識我,但原來 win哥尋幽小店多,難得有西記遊

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 03:59 PM 發表 查看引用來源

是9旦兄都係呢到既前輩黎
可能Win兄你既鞋音字反而令到人冇咁易get到講乜(小弟自已都睇左幾次先明)
不過歸根都係大家發言係到有所限制:smile_39::smile_39:

如果我冇估錯, Win兄食左位叫__ __ 世界既囡?
係既話, 我都食過1次, 45+-, 肥, 大波, 好似戴粗框假狗眼鏡
略嚴面部D粉重手左..同埋煙味大左..
服務都幾熱情, 但技巧就未必係最T ...
好耐以前曾在夜論區口沫橫飛.
引起板主不滿.
所以而家要尊重版主.
文論要收斂同有所保留.
大家慢滲透討論吧.

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 04:02 PM 發表 查看引用來源

我只是用成妖同西妖作個評論交談.
都系有關西妖既討論嘛.

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-16 04:04 PM 發表 查看引用來源

好.
我阿Win素喜遍遊尋歡.

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-16 04:27 PM 發表 查看引用來源

如果比利哥係原來阿 win,佢當然認識我,但原來 win哥尋幽小店多,難得有西記遊
久別逢色友.是9旦兄未忘我喎.....哈

引用:
原帖由 billy9883 於 16-7-2018 14:31 發表 查看引用來源
抱住西妖服務心態去又成尋妖作比較討論.
上到去選了個40路稍圓柱豐滿既小化入房.
公式問候兩句双双寬衣.
粉紅色的T back內衣有陣香感.
光豬後齊進浴,花灑的暖水兩濕身.
輕柔的肉手用浴露把我全潔淨.
她也好大方地用口給我一個見面禮.
肉棒帶着水聲在她口中輕送出啐聲.....迷.
幹身後臥床.毛茸茸的陰毛令我目不暇給......噢.
豐滿的双胸双手也不能捉實.....大.
...
呢個包膠應搬去俱樂部

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆