上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.2k

引用:
原帖由 ScoutDant 於 16-7-2018 15:21 發表 查看引用來源
睇番天書內容,有啲形容我都唔記得番點解,但當時希望簡約到題,但當代西友個個都明,真攪笑
最難明係"萬宜" 諗左好耐至醒起有個萬宜水庫

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-16 06:20 PM 發表 查看引用來源

呢個包膠應搬去俱樂部
睇住西帖就浸.於心不忍.
祇想夾雜四處妖魔同眾西妖作個比較討論.
希望多d師兄入黎吹水評論啦.
吾好見怪.

引用:
原帖由 billy9883 於 16-7-2018 19:09 發表 查看引用來源

睇住西帖就浸.於心不忍.
祇想夾雜四處妖魔同眾西妖作個比較討論.
希望多d師兄入黎吹水評論啦.
吾好見怪.
呢個帖唔會沉,耐不耐實浮返上嚟

引用:
原帖由 iamsamuel 於 2018-7-16 09:13 PM 發表 查看引用來源

呢個帖唔會沉,耐不耐實浮返上嚟
希望西記性火永不滅.最好長興旺.

無聊得滯去爬下舊文, 發覺西記帖唔少,黃公冇人提嘅

好似有面書添!

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-17 01:24 AM 發表 查看引用來源
無聊得滯去爬下舊文, 發覺西記帖唔少,黃公冇人提嘅
王弓西記是同根生, 最大分別係:
王弓相對光D, 因大廳中間D光照到入面少少
王弓歌光出現率好似高D

價錢以前差得遠D, 而家好似差唔多(聽聞西記裝修後加既價)
因為我太耐冇去西記, 近排先去番2次, 腦海仲停留緊238+20+200既價錢
印象中上次好似係31X+20+200(全部講緊下午去)

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-17 10:43 AM 發表 查看引用來源

王弓歌光出現率好似高D

因為我太耐冇去西記, 近排先去番2次, 腦海仲停留緊238+20+200既價錢
印象中上次好似係31X+20+200(全部講緊下午去) ...
我上個禮拜下晝去西記,一個鐘好似26X,一陣諗住再去取經,醒起仲有間黃公,想發揮下咸濕冒險精神

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-17 10:43 AM 發表 查看引用來源

王弓歌光出現率好似高D

印象中上次好似係31X+20+200(全部講緊下午去) ...
依家咪要5魚幾?仲以為大牛有得找

引用:
原帖由 newbc 於 2018-7-17 01:29 PM 發表 查看引用來源

依家咪要5魚幾?仲以為大牛有得找
唔加鐘,唔會過5魚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆