上一頁下一頁
發新話題

那些年,星星同學會

收藏  |  訂閱
1.8k  299.8k

引用:
原帖由 月影偷情 於 24/11/2022 10:44 發表 查看引用來源

☕早晨😌師兄好!😁😁
好耐唔見喎月師兄😬

食飽飯,出多一話先~

那些年,星星同學會 第31話

咁你都睇到?唔通你有天眼通?一路行出機舖,天都未黑,但都已經七點幾,見都有啲餓,就同Grace去咗唐人街一間出名嘅飯館食碟頭飯。呢間飯館出名咩?咪啲伙計服務差囉。Upstairs! Downstairs! 對啲客人呼呼喝喝㗎。啲伙記同阿星好熟㗎,次次見到阿星都問阿星:「喂,高佬,乜你仲喺度嘅?留班呀你?」阿星真係冇佢咁好氣,查實阿星已經冇讀書出咗嚟做嘢,唔通阿星識得如來神掌又講過你知咩?同Grace 行咗落地窂果層揾阿星啲熟人,有汽水同米缸送俾阿星送飯㗎。

食完飯意猶未盡,仲想打機,就想打發Grace走,點知佢跟到實一實,想跟阿星返機舖,Grace跟出跟入實在令人覺得有啲煩,但又唔好意思趕佢走,唯有同佢返入機舖打機。佢真係全程睇實實阿星打機喎,知道阿星出緊咩策略打人,雙手手踭伏喺阿星膊頭上面,塊面哄到阿星塊面好埋,又俾意見又盛咁,連佢個咀有陣香味都聞得一清二楚。見阿星一路打機一路食煙,仲叫阿星唔好食咁多,阿星話唔食煙冇嘢食,個口好寡,佢即刻唔知喺邊度遞咗粒糖埋阿星咀度,見你咁醒目,又好。之但係點解粒糖咁細粒,仲要係暖嘅呢?都係唔好理咁多,應戰要緊,一陣唔小心輸咗就肉酸。獅子搏兔都出~~~~盡全力啦,阿星都信呢樣嘢㗎,專心打機!

打到機舖關門,成十一點,阿星話返家啦,再傾啦。佢話都未玩夠,不如去打保齡?都好喎,不過唔好,返屋企點算?Grace話我有車嘛,怕咩喎。係喎,佢送阿星返去咪得囉。打保齡都冇咩好講,都係打到全中就俾個五果啲啦。不過老實講,你又短裙又tank top咁,真係唔怕走光嘅咩?一碌咗個波出去就即刻拉拉扯扯件衫同條裙,隔離左右啲單身男個個眼望望,又真係令到阿星唔多捨得。唔捨得啲乜?唔捨得佢俾人咁望呀,人地女仔嚟喎,原本都冇諗過去打保龄呢啲咁大動作嘅活動,一陣俾人睇到走光就唔好啦。所以最後阿星打到一半,一手捉住Grace 就同佢講都係走啦。佢額頭有少少汗,仲碌大雙眼望住阿星話:「吓,都未玩完,玩埋先啦。」唔好啦,阿星唔係咁想玩落去,一陣上車講你知咩事啦好冇?乖,聽話。

待續😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-24 20:48 發表 查看引用來源
食飽飯,出多一話先~

那些年,星星同學會 第31話

咁你都睇到?唔通你有天眼通?一路行出機舖,天都未黑,但都已經七點幾,見都有啲餓,就同Grace去咗唐人街一間出名嘅飯館食碟頭飯。呢間飯館出名咩?咪啲伙計服務差囉。Upstairs! Dow ...
咁有冇走光見到啲乜嘢?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 24/11/2022 22:38 發表 查看引用來源
咁有冇走光見到啲乜嘢?😉
只係見到拉拉扯扯😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-24 23:19 發表 查看引用來源

只係見到拉拉扯扯😬
咁上車之後有冇得睇?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 24/11/2022 23:24 發表 查看引用來源
咁上車之後有冇得睇?😉
睇總有得睇嘅,不過唔係上車之後囉😬
本帖最近評分記錄

星期五,更新下先~

那些年,星星同學會 第32話

出到嚟零晨兩點幾,又有啲餓啦,Grace就提議返出唐人街食宵夜。無所謂啦,反正有人車,去咪去。食緊宵夜嘅時候,Grace就問起頭先點解阿星打保齡打到一半就嗌走。阿星望住佢,見佢一啲都冇做作咁碌大雙眼望住阿星,唔通你真係唔知?所以阿星好嚴肅咁解釋頭先見到嘅情況,啲九陽神一個二個有保齡都唔碌,係咁睇住Grace 碌咗個保齡球出去之後喺度左拉右扯件衫同條短裙,話呢啲咁樣好危險,你真係要自己小心啲。呢個時候,又見到好多去完Disco出嚟嘅醉貓嘈亂巴閉咁嚟到中餐館食宵夜,真係日頭唔好講人。

Grace笑住問阿星:「你擔心我呀?」擔㗎,你一個女仔著到咁樣好危險你知唔知?Grace坐喺阿星對面,再哄埋啲阿星度,差唔多哄到去枱中心,然後笑住再問:「你係咪擔心我呀?」頭先班友咁樣望法,怕危險起上嚟照顧唔到你呀!Grace一路笑住一路講:「我知佢哋望吖,咪由得佢哋望囉,我又唔係著俾佢地睇!」一路講一路再哄前多少少,將心口兩包34D喺tank top 嘅上面唧咗小小出嚟,你咁搞,阿星真係唔知將雙眼放喺邊好。

Grace 同Joyce 嘅不同之處,除咗身材之外,就係佢哋嘅談吐。Joyce 大概係有32B嘅身材,佢本身都偏瘦,有156左右啦,本身個人又唔多出聲,都幾冷漠;Grace 就相反,身材比Joyce 更加好,係比較有線條嘅女仔,應該都有163咁上下啩,成日笑咪咪咁,真係令到Man屋企班其他男仔對佢神暈癲倒㗎。你話有個女朋友仔好似佢咁,都冇咩要求囉。

食完宵夜梗係返屋企啦,個衰妹揸車揸到慢一慢,好似遊花園咁,阿星仲超眼訓添㗎。返到屋企,阿星準備落車,講咗句遲下再講啦就想鬆人。點知俾佢叫住:「喂,你走嗱?幾時再約我出去嫁?」

待續😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 07:26 發表 查看引用來源
星期五,更新下先~

那些年,星星同學會 第32話

出到嚟零晨兩點幾,又有啲餓啦,Grace就提議返出唐人街食宵夜。無所謂啦,反正有人車,去咪去。食緊宵夜嘅時候,Grace就問起頭先點解阿星打保齡打到一半就嗌走。阿星望住佢,見佢一啲 ...
咁進取?睇來應該走唔甩!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 25/11/2022 08:40 發表 查看引用來源
咁進取?睇來應該走唔甩!😬
進擊的阿Grace 😬
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 star_platina 於 2022-11-25 08:57 發表 查看引用來源

進擊的阿Grace 😬
咁星星係咪就咁失守?😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆