上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
2.8k  316.0k

同埋最緊要怕羞 , 但又想要

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-22 16:57 發表 查看引用來源

我都想知, 佢咁怕羞 , 會點引師兄呢 ?
唔係引係暗示,通常都係同佢食完飯飲完酒傾計,跟住佢會話你送我返屋企啦個仔今日唔喺屋企瞓(咁即係屋企冇人)跟住上的士佢會挨埋我度,又或者拖住我隻手貼埋佢大髀中間,咁手背會磨到下佢妹妹,但係佢有冇抗拒,落車佢又會穿住我隻手,咁呢啲咪暗示我咪知佢想要囉
上到佢屋企佢話大家傾咗陣叫我唔好走住,做男人梗係會揸佢兩吓嘴下佢,佢話唔好啦跟住話入房換衫,做男人鳩都硬埋梗係跟佢入房姦咗佢啦🤭🤣😂
sp嗰隻係明刀明槍叫我同佢扑嘢,甚至食緊飯都會話畀我聽佢閪痕濕曬叫我去屌閪🤣😂

真係兩種唔同風味

引用:
原帖由 garyfood 於 2而024-3-22 17:31 發表 查看引用來源
真係兩種唔同風味
同sp絕對唔同,sp係姣同淫蕩到出面我老婆就係表面上唔姣但係內裏都係好淫蕩
不過講真有好多嘢同玩法都係我開發佢哋出嚟,去大家滿足

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 17:33 發表 查看引用來源

同sp絕對唔同,sp係姣同淫蕩到出面我老婆就係表面上唔姣但係內裏都係好淫蕩
不過講真有好多嘢同玩法都係我開發佢哋出嚟,去大家滿足
咁都正吖!😬

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-22 17:26 發表 查看引用來源

唔係引係暗示,通常都係同佢食完飯飲完酒傾計,跟住佢會話你送我返屋企啦個仔今日唔喺屋企瞓(咁即係屋企冇人)跟住上的士佢會挨埋我度,又或者拖住我隻手貼埋佢大髀中間,咁手背會磨到下佢妹妹,但係佢有冇抗拒,落車佢又會 ...
咁紅顏知己過引啲喎!😉
有冇同佢玩過啲佢之前未試過嘅嘢?😉

都要佢地肯比你開發先得架

引用:
原帖由 garyfood 於 2024-3-22 17:16 發表 查看引用來源
同埋最緊要怕羞 , 但又想要
.係呀,怕怕醜醜咁,但係又任你施為!望住佢怕醜嘅樣屌入去果下好有征服感!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 17:39 發表 查看引用來源
咁都正吖!😬
好似紅顏喺我之前從來未試過玩假陽具,更加未試過用假陽具喺男人面前自慰,咪又係我帶佢去買跟住同佢玩
佢除咗真係好怕醜但係玩落又接受
唔同我老婆同sp咁玩慣玩熟🤭🤭

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-22 17:42 發表 查看引用來源
咁紅顏知己過引啲喎!😉
有冇同佢玩過啲佢之前未試過嘅嘢?😉
當然有啦上面咪講咗其中一啲囉,其實性愛都係男女嘅需要,佢又唔係處女而且扑咗嘢咁多年而且臨離婚前都有個男朋友,只不過佢比較怕醜同矜持,你屌得佢開心佢咪一樣想試下玩下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆