上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 【圖文並茂】公主獵人 ( 因應論壇模式有所改變,往後的更新將會再作安排,希望各位讀者體諒!)

收藏  |  訂閱
750  319.4k

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-5-25 11:01 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄咁俾面係依度留第一個留言:smile_40:
這新開A/C, 是專為在這留言.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-5-25 11:01 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄咁俾面係依度留第一個留言:smile_40:

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2017-5-26 02:55 AM 發表 查看引用來源
樓主你攪完人妻..
之後比人發現左嗎???
又有冇諗計走人??
主角好好彩,係冇俾豪哥發現佢唔係鴻爺手下既同時亦令鴻爺以為佢係豪哥既跟班,所以大步過冇事。不過為左唔想劇透太多,詳細劇情會係下集交待

引用:
原帖由 filixleung 於 2017-5-26 12:48 PM 發表 查看引用來源
樓主,等你傑作。
感謝師兄對依個故既支持,細佬會盡力寫個令大家都滿意既季度大結局出尼:smile_40:

引用:
原帖由 破產中 於 2017-5-26 04:36 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄咁支持,希望個故都岩你口味啦

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-5-25 10:58 PM 發表 查看引用來源

咁瘋狂:smile_30:
一班人上山頂講數, 全裸的欣媽被押下車, 佢地要欣媽向阿欣下跪, 多謝救回自己.

全部人哈哈大笑.

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-5-21 05:58 PM 發表 查看引用來源
大約五分鐘過後,我感覺到自己都到頂,差唔多出得。不過係我口爆欣媽之前,同auntie玩緊乳交既大陸跟班甲終於都忍唔住要顏射欣媽,暖笠笠既精液係一秒之間就係龜頭射晒出尼。係佢射到一滴不留之後,俾白狗用手打飛機 ...
好正好好睇, 一路睇一路硬晒, 好耐冇睇過咁正嘅故仔, 多謝樓主!!

引用:
原帖由 AiUehara 於 2017-5-26 07:41 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄咁支持,希望個故都岩你口味啦
但唔夠喉.

輪姦睇左幾次了.

引用:
原帖由 Phoebe2017 於 2017-5-26 08:39 PM 發表 查看引用來源

一班人上山頂講數, 全裸的欣媽被押下車, 佢地要欣媽向阿欣下跪, 多謝救回自己.

全部人哈哈大笑.
依個要諗諗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆