上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  207.2k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-13 14:58 發表 查看引用來源
今日當風更,係上環,冇嘢做無聊!走去終園看看有冇開,哈哈yoyo有返,今日黑色T!即按番P
按過朋友都知佢手骨!不多説了!今日想說係佢玩新嘢,用指甲掃屎忽,袋底。間中大力揸住!很正,幾刺激!今日升空滿意! ...
睇完心思思想去揾佢,但又怕佢旺鐘去到迫你食肥c,甘遠過去唔就腳又怕白行,都系去ssp好過!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-13 18:14 發表 查看引用來源
心癮加無聊⋯⋯風更其實回公司坐,有事都不會立即做!
超正好工! 心引難擋.

今日返左敦,V7找以前做過的CF問佢有冇返工想鬆下!原來已經冇做回鄉了,不過介紹了個姐妹比我,真心正!高瘦,樣幾好!
穿高踭鞋開門
在:蛙風大廈!
入正題:開門,身型已經吸引我了!紅色連身裙!
P1:按得吾錯,起碼有心(可能知道是佢姐妹介紹)幾好傾!
P2:轉身,女女有d怕醜!因為天花有鏡,牆有鏡,視覺效果一流,出了仲掃多一陣!可抽水
女女叫:可可(樓上骨)我不知佢有冇登廣告
仲偷拍了一張haha。問了,冇開大!
滿意週末

回覆 443# 一級技工 的帖子

技工真照顧大家,難得!搵日去試試。謝謝!

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 14:49 發表 查看引用來源
今日返左敦,V7找以前做過的CF問佢有冇返工想鬆下!原來已經冇做回鄉了,不過介紹了個姐妹比我,真心正!高瘦,樣幾好!
穿高踭鞋開門
在:蛙風大廈!
入正題:開門,身型已經吸引我了!紅色連身裙!
P1:按得吾錯,起碼有心(可能知道是佢姐妹介紹) ...
謝謝技工兄包膠!系咪叫婷婷?死台有賣廣告!不過佐敦我去開腹落多!多女揀質素又高d!

回覆 444# kwokpingchow 的帖子

客氣!
大家玩得開心。小d中伏!

回覆 445# hongkonger97 的帖子

我問佢,佢話叫:可可!補張偷拍照

附件

更新了,第一個帖!大家多多支持,分享

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 15:34 發表 查看引用來源
我問佢,佢話叫:可可!補張偷拍照
甘應該唔系,睇相對腳幾靚!可惜冇開大餐!

回覆 448# 一級技工 的帖子

泰按(上環,終央1/F)樣幾靚
p1舒服,p2有心慢慢,泰之選!貴dd,有暗示開大

呢个是否即是终園广埸内?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆