上一頁下一頁
發新話題

呃水吹~~R水吹

收藏  |  訂閱
2.4k  49.4k

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 10:42 發表 查看引用來源
隔離引版地震😢😢😢個師姐嬲到刪post
發生咩事?件事系點架?

素質呢樣嘢唔係人人有。

引用:
原帖由 degree06 於 2020-10-8 01:55 發表 查看引用來源

350--450元,咁ok la

過程痛唔痛架?推幾耐架?
咁你係有傷患定做保健先.有傷患就難講,先苦後甜.做保健就唔痛啦.

引用:
原帖由 a168 於 2020-10-8 08:09 發表 查看引用來源

每月玩一次?
未必既.自己感受個身體反應.始終自己拉伸唔到位,覺得自己個人緊晒跑步個身好重之類咪去做下囉.

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 10:42 發表 查看引用來源
隔離引版地震😢😢😢個師姐嬲到刪post
正常,一早預左.搬左過來無王管係好feel,不過代價就係有人搞事都唔會有解決方法.一百人一百種心態同標準.長期塘水滾塘魚肯定就係好似叢林法則咁弱肉強食.你見個借刀肛交生存咁耐就知.哩種環境最好就小圈子吹吹水,唔好理人地d是非.差埋一隻腳自己都變是非精.想做和事佬亦都無可能,更加唔使指意突然跳個版主出來解決件事.

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 11:51 發表 查看引用來源
正常,一早預左.搬左過來無王管係好feel,不過代價就係有人搞事都唔會有解決方法.一百人一百種心態同標準.長期塘水滾塘魚肯定就係好似叢林法則咁弱肉強食.你見個借刀肛交生存咁耐就知.哩種環境最好就小圈子吹吹水,唔好 ...
今日晨早起身8至10上堂🥳🥳🥳🥳拉完筋個人超舒服

引用:
原帖由 yeungho73 於 2020-10-8 12:26 發表 查看引用來源
今日晨早起身8至10上堂🥳🥳🥳🥳拉完筋個人超舒服
而家天氣好好,本來係出外活動好季節..不過今年睇怕都要自制啦,希望在明年.

引用:
原帖由 hk005500 於 2020-10-8 11:08 發表 查看引用來源

發生咩事?件事系點架?
引版發生事,又錯過了。

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 13:24 發表 查看引用來源
而家天氣好好,本來係出外活動好季節..不過今年睇怕都要自制啦,希望在明年.
明年奧運。🤗🤗🤗🤗

引用:
原帖由 花郎 於 2020-10-8 13:24 發表 查看引用來源
係吖,今日又17單🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️又嚟,遲啲學校同埋健身室都可能無得去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆