上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  890.4k

引用:
原帖由 boar36 於 22/5/2021 09:46 發表 查看引用來源

呢句真,星鳥 ..... 麻煩來了
咦,師兄,咁都俾你兜到,厲害厲害,佩服佩服😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-22 10:28 發表 查看引用來源

咦,師兄,咁都俾你兜到,厲害厲害,佩服佩服😬
哈哈星師兄你呢件高帽我戴唔落啦!!
講實話,師兄嘅魅力及快樂蒙之魔力真喺超厲害

引用:
原帖由 boar36 於 22/5/2021 14:20 發表 查看引用來源

哈哈星師兄你呢件高帽我戴唔落啦!!
講實話,師兄嘅魅力及快樂蒙之魔力真喺超厲害
師兄過謙,頂帽唔高,意境高。
阿星矇查查,唔知點解就俾女士們當係玩具,冇辦法😬

引用:
原帖由 boar36 於 2021-5-22 09:06 發表 查看引用來源
嘩 , 正呀,睇嚟星哥散發出嚟嘅 '快樂蒙' 喺好堅嘅,令到 Miss Tang 徹底地醉了服了,要千方百計咁比你填滿佢心靈同肉體上嘅空虛與寂寞,星哥逃不掉鳥 ....... ...
有技巧地令淡淡湖水泛起漣漪

Quote - ‘keep in inside next time’ !

慢慢挑起女人慾望🔥

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/5/2021 15:28 發表 查看引用來源

有技巧地令淡淡湖水泛起漣漪

Quote - ‘keep in inside next time’ !

慢慢挑起女人慾望🔥
阿吉貓你唔好咁啦,分析阿星嘅語言模式,開眼催眠阿星唔多叻,所以當時只係令Miss Tang記得阿星呢號人物啫😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-22 15:39 發表 查看引用來源

阿吉貓你唔好咁啦,分析阿星嘅語言模式,開眼催眠阿星唔多叻,所以當時只係令Miss Tang記得阿星呢號人物啫😬
唔算係分析呀

呢句,真係正!幾個字,可以改變女人嘅情緒、末來故事嘅發展

引用:
原帖由 Katrinacat 於 22/5/2021 15:44 發表 查看引用來源

唔算係分析呀

呢句,真係正!幾個字,可以改變女人嘅情緒、末來故事嘅發展
好多時大家都係因為一句說話而開心,或者憤怒,說話可以有好多方式表達同一個意思。運用7/38/55嘅技巧可以將內容扭曲而仍然可以令對方接受;而眼睛解讀線索就可以喺望住對方雙眼嘅同時讀心,知道對方嘅想法,根據當刻對方嘅狀態嚟應對。

工作上係咁,人際溝通係咁,男歡女愛亦都係咁。😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-22 15:54 發表 查看引用來源

好多時大家都係因為一句說話而開心,或者憤怒,說話可以有好多方式表達同一個意思。運用7/38/55嘅技巧可以將內容扭曲而仍然可以令對方接受;而眼睛解讀線索就可以喺望住對方雙眼嘅同時讀心,知道對方嘅想法,根據當刻對方嘅 ...
Well said !比個like 你👍🏻

引用:
原帖由 Katrinacat 於 23/5/2021 12:50 發表 查看引用來源

Well said !比個like 你👍🏻
如果like,多啲入嚟捧阿星場就得😬

回覆 437# star_platina 的帖子

星哥,來個sunday night update 好無?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆