上一頁下一頁
發新話題

分享你地既放蕩經歷,開心唔開心都好!

收藏  |  訂閱
851  121.5k

真係灰呀俾出面啲SP玩出真感情,師兄保重
引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-26 19:20 發表 查看引用來源
佢以前岀去比人中岀完返嚟會再比我中岀,我都唔知佢嘅感情生活架啦,總之佢將所有道德責任推晒比我,再話我唔愛佢,我簡直無言

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-26 19:20 發表 查看引用來源
佢以前岀去比人中岀完返嚟會再比我中岀,我都唔知佢嘅感情生活架啦,總之佢將所有道德責任推晒比我,再話我唔愛佢,我簡直無言
女人就係咁,有乜就推卸責任

引用:
原帖由 又驚又想試 於 2021-12-26 03:01 發表 查看引用來源
嘩屌師兄好撚慘!我都好想老婆自己出去俾人食,俾我係你嘅話自己老婆俾人中出埋先返屋企對住自己真係好刺激,可惜得個諗字…
咁依家要離婚唔會係因為要同個玩真感情嘅SP一齊下話?
...
女人好感情用事,出左事就推卸,玩到冇底線,我女人都有呢d問題

引用:
結婚前後都係咁?

引用:
原帖由 七色熊 於 2021-12-27 09:33 發表 查看引用來源
女人好感情用事,出左事就推卸,玩到冇底線,我女人都有呢d問題
ching 你女人又點?

當年同一個剛剛十六歲既女仔,食左佢隻Pig , 當日就話痛,又話驚BB
到後來佢又唔俾我入佢妹妹,只係叫我用手或用口玩佢妹妹,佢就high ,我就谷到成身火,十足個性奴咁

回覆 444# moliu1 的帖子

結婚前後都有約炮,都係比人中岀,打真軍架啦,不過係我前年先知佢咁啫,咁啱又開中我嗰辨,之後咪繼續玩,係到而家佢先好似忽然覺醒,屌返我比佢去玩咁

引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-28 16:44 發表 查看引用來源
結婚前後都有約炮,都係比人中岀,打真軍架啦,不過係我前年先知佢咁啫,咁啱又開中我嗰辨,之後咪繼續玩,係到而家佢先好似忽然覺醒,屌返我比佢去玩咁 ...
佢咁玩左幾多年你先知? 佢無端端話你知?
你嗰辨即係點?

回覆 448# moliu1 的帖子

我係前年先知,係佢有日無端端撩我玩3p,傾傾下先知佢一直都有約炮,平時我都知佢經常比人抽水,有時我地會同未friend岀嚟玩,喺我面前佢都唔介意比人抽水架啦,次次見親佢比人摸我都硬晒,一直都想佢試下比人屌,點知原來佢一直都有約炮,咪開正我嗰瓣囉

師兄,拉番老婆埋你身邊,再引佢俾人屌算啦!好過依家屈晒落你度!到時佢再出去俾人搞係佢嘅事,佢又自願時你又happy.
引用:
原帖由 infantry 於 2021-12-31 12:49 發表 查看引用來源
我係前年先知,係佢有日無端端撩我玩3p,傾傾下先知佢一直都有約炮,平時我都知佢經常比人抽水,有時我地會同未friend岀嚟玩,喺我面前佢都唔介意比人抽水架啦,次次見親佢比人摸我都硬晒,一直都想佢試下比人屌,點知原來佢一直都有 ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆