上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  377.2k

引用:
原帖由 billy9883 於 2018-7-17 02:57 PM 發表 查看引用來源
曾幾何時.西妖胡叠.一双巨乳.令我透不過氣.
今次遇到長道康o幼妖小說的巨乳可比美嗎?
上到去.進來的幼妖叫小說.20中.
双双解除束縛.巨乳令我眼前一亮.....大.
進浴時我双手已忍不住向她全身遊走......柔.
幼滑的肌膚同巨乳令我手感全享.......輕.
上床大戰開始啦......急.
櫻桃的小咀先向我的肉棍輕輕吞食......呀.
我十指也對準目標巨乳狂搓...... ...
Win 兄,是在那裡打此幼妖呢?

土地祥玲?

引用:
原帖由 newbc 於 2018-7-17 04:21 PM 發表 查看引用來源
成日都想一試西妖,但又驚中招,如果去只係起飛會唔會俾西妖笑?
一張大牛去起飛又好似唔多值,你地通常點玩?
我次次去都係玩到西施出晒水之後,叫佢地同我打飛。等佢地半天吊都過引!

去玩嘅嘢,有懷疑有擔心,真係無謂衰咸濕,否則之後成日心掛掛,羅羅戀,有焦慮,得不償失:smile_34: 揾錢姐,要飛西施都唔會笑你,八年前半價,啱嘅咪先問清楚囉,最多心理上預多條魚,赤?話哂都係赤一次咁多姐 :smile_27: 你唔知點玩,西施自然會教你點玩,情濃細佬急 call 時,或者忍唔住升格 ...到時最多俾佢屈多條魚:smile_27:

引用:
原帖由 KC15 於 2018-7-17 04:42 PM 發表 查看引用來源
土地祥玲?
街樓俱在,只欠幾高:smile_34:

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-7-17 04:43 PM 發表 查看引用來源

我次次去都係玩到西施出晒水之後,叫佢地同我打飛。等佢地半天吊都過引!
咁你家用要俾幾多

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-17 02:24 PM 發表 查看引用來源

我一個月前去過,好似兩魚六左右加二十,唔知一個鐘計算大家係咪理解唔一樣,我都唔肯定係十個字定十二個字,我就一般十個字埋單,多好少好,放低五舊:smile_34:。比起成記,你提出西記相對貴,事實如此,但講夠激,特別係西記派彩(成記我往往要食飯盒:smile_27,個個全新體驗(其實我會問邊個得閒,坐過嘅儘量唔番單),係咁意問吓波路肥瘦,就完全唔多知來者何人,黑黑地咪埋眼要點就點,總會心想事 ...
除左以前既唯唯,一般搵過的女我都好少再番叫,黑麻麻加新鮮感先好玩!唯唯對波實在太正,大,軟熟但不墮,超好渣。可惜佢比我既電話唔見左。

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-17 04:48 PM 發表 查看引用來源

咁你家用要俾幾多
照比兩舊。西施除晒衫任我玩,任我摸,係我唔想開大啫。

引用:
原帖由 federer_man 於 2018-7-17 04:51 PM 發表 查看引用來源

照比兩舊。西施除晒衫任我玩,任我摸,係我唔想開大啫。
好似我牙醫咁,洗牙,拔牙,補牙同價 佢話拉上補下,無謂複雜化

引用:
原帖由 newbc 於 17-7-2018 16:21 發表 查看引用來源
成日都想一試西妖,但又驚中招,如果去只係起飛會唔會俾西妖笑?
一張大牛去起飛又好似唔多值,你地通常點玩?
真人真事,好幾年前,炳文兄西班牙測量報告前後
去完西記,出去埋單,有個恤衫師兄又係要走,埋單,話帶唔夠錢,膽粗粗開聲問小弟度住4舊,話一齊出去地鐵痕生㩒返俾我,江湖救急,小弟義不容辭,更何況係西友
一齊去地鐵路上當然要交流下 (唔係交溝) 佢猛話唔好意思玩到過曬籠,埋單一計至知帶唔夠銀兩
人係好奇就當然打聽下點玩法
佢先坐A,環屌左 (300),A 介紹好姐妹 B,佢未夠喉照上,坐坐下隔離師兄埋位搵左C,點知 B 同 C 識得,建議交換玩下,兩位師兄又ok,結果就係 changing party,B 同 C 又環屌 (各300),大戰左超過兩個鐘,鐘錢近6舊,埋單加加埋1500 屌左3件

真係帶唔夠係身唔奇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆