上一頁下一頁
發新話題

師奶的秘密完结篇

收藏  |  訂閱
833  197.8k

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 08:33 發表 查看引用來源
到了第三天早上,經歷過昨晚事,心裹很不安,大叫姑娘比我走,比我走,當我極度恐俱及心裹很不安,PC仔過來找我,我攬著佢喊左出來,講完昨晚經過,PC仔比左佢條佛牌我,佢話是”力麗”我都唔知是甚麼??。晚一點家人開始找到我,我記憶漸漸 ...
係咪D cup波波?

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 08:33 發表 查看引用來源
到了第三天早上,經歷過昨晚事,心裹很不安,大叫姑娘比我走,比我走,當我極度恐俱及心裹很不安,PC仔過來找我,我攬著佢喊左出來,講完昨晚經過,PC仔比左佢條佛牌我,佢話是”力麗”我都唔知是甚麼??。晚一點家人開始找到我,我記憶漸漸 ...
大波人妻正👍👍

好大,終於有機會見到…………

deldel del del

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 16:35 發表 查看引用來源
PC仔車到我一到冇人地方,四圍黑暗,我有點驚,於是偕着PC仔,PC仔比較後佳及精力旺盛,跟着同PC仔在車上kiss上來。PC仔用好大力係咁搾我胸,痛到我叫左出本,我也不示弱,我左手幫佢解除衭,一口飲含住冰凍可樂,一口跟著含落去,見去典下 ...
玩吞精咁激不過你個胸咁勁,一路揸一路比你含就真係好快派貨

引用:
原帖由 osama09 於 2020-7-28 16:35 發表 查看引用來源
PC仔車到我一到冇人地方,四圍黑暗,我有點驚,於是偕着PC仔,PC仔比較後佳及精力旺盛,跟着同PC仔在車上kiss上來。PC仔用好大力係咁搾我胸,痛到我叫左出本,我也不示弱,我左手幫佢解除衭,一口飲含住冰凍可樂,一口跟著含落去,見去典下 ...
跟住PC仔就開始黑仔喇,係咪?

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2020-7-28 16:45 發表 查看引用來源

跟住PC仔就開始黑仔喇,係咪?
變左黑警囉

deldel del del

.............

師姐早晨,多謝早歺福利相。但我比較喜歡昨天的早歺,😘😘😘

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆