上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  890.9k

星師兄不要敲碎一眾小粉絲的心吧!😔😔😔

星哥,閃得咁快睇唔到,不如12點閃就閃12分鐘,13點閃就13分鐘,如此類推🤣

食晏時候梗係出多段啦~

Erieann XXVIII

攬字阿Erieann,阿星同小星星兩個又點會咁安份呢?阿星攬住阿Erieann嘅雙手,又開始喺Erieann充滿成熟女人味道嘅身上四處遊走,摸下呢度,又摸下果度,大家知唔知其實阿Erieann好怕唧㗎?喺阿星雙手摸到落佢最多得26吋嘅腰度嘅時候,佢已經縮咗幾次,仲俾阿星嘅手背揩到佢手臂上面毛管戙添。阿星知道Erieann敏感嘅部位,即時搞多兩搞,要佢攬阿星攬得更加實啦,而且阿星心口一路用皮膚去感受40J嘅壓制能力,簡直係冇得輸啦。

查實大家知唔知果塊遮妖布,即係阿Erieann三點式泳衣嘅上截去咗邊呢?Erieann四圍望都望唔到,阿星攬住佢當然冇時間周圍望啦,剩係用心感受Erieann呢隻美麗嘅水妖精嘅40J重壓都已經夠阿星忙,仲邊得閒幫佢揾番塊遮妖布呢?不過你哋又唔好咁樣話阿星,掛字用心感覺阿Erieann就漠視咗佢喺呢個宭境入面嘅感受,要阿Erieann一陣挻住一對40J由海灘行番小屋,中途要佢自己用一雙手左遮右掩,遮住左邊未必遮到右邊,唔知遮得邊樹好咁樣急急腳行番渡假小屋好吖;定係阿星幫幫佢,喺佢後面用一雙手從後包抄上前面幫佢揸住,等佢行番去渡假小屋好呢?

Erieann塊遮妖布,喺頭先阿星同佢親密擁抱嘅時候俾阿星靜雞雞將條繩解咗,當Erieann因為阿星跣腳跌入海底嘅時候好快速咁樣游到去阿星背後救番阿星嘅時候甩咗出嚟,阿星喺海底入面掙扎嘅時候雙手四圍咁抓,其實係抓到啲嘢,而喺阿星企直咗,發現原來海水唔到阿星心口,驚魂甫定之後,阿星隻手揸住咗一塊嘢,同一時間Erieann已經發現塊遮妖布甩咗,即刻攬住阿星個背脊壓實,恐防有人會睇到,阿星抓住嘅一塊,當然即時攝咗入去阿星條褲度,費事一陣真係唔見咗就大鑊啦。咁近距離望住Erieann美麗而焦急嘅表情,阿星真係好中意,呢個時候嘅Erieann,變得六神無主,皺起眉頭,個咀仔不自覺咁嘟起咗,一路左望右望,一隻手攬住阿星,另一隻手喺海入面不停咁撥,希望揾番塊攝咗喺阿星泳褲入面嘅遮妖布。其實阿星當時想佢就咁打出哂40J行上沙灘俾人睇,一個咁靚嘅女人,一個風情萬種嘅女人,一個咁好身材嘅女人,係阿星嘅女伴,冇理由唔曬下命啫?
(待續)😬

MISS 晒添...SO SAD

原來咁多師兄miss咗,不如阿星12:45再爆閃?😬

回覆 1786# star_platina 的帖子

No problem la

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-22 12:31 發表 查看引用來源
當然喺好啦,thanks 星爺!!

我幾時都話星哥是最好的
引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-22 12:31 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2021-6-22 12:38 發表 查看引用來源
我幾時都話星哥是最好的

x 100000000000

依家感覺好似細個定時坐定定等追劇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆