上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 〔米仔咸咸濕濕趣史〕: 想朋友家姐幫我破處 / 我的援交師姐 /『我的校花女友去參選港姐 』

收藏  |  訂閱
890  465.7k

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2018-1-22 09:12 AM 發表 查看引用來源

我篇淫妹咪又係咁, 都已經過左十二萬點擊, 但都要求到牙血都出哂先肯比我篇文高亮, 不過都已經搞到無哂癮, 所以最後都無 mood 再繼續寫埋落去 :smile_39:
雖然我寫得唔好,但以前都有幾篇高亮過..........唉....那些年....:smile_39:
而家D讀者又唔多留言,少咗亙動,就更冇心機寫喇

好彩仲有米兄持續出文:smile_o12:

引用:
原帖由 沙漠神童 於 2018-1-22 09:12 AM 發表 查看引用來源

我篇淫妹咪又係咁, 都已經過左十二萬點擊, 但都要求到牙血都出哂先肯比我篇文高亮, 不過都已經搞到無哂癮, 所以最後都無 mood 再繼續寫埋落去 :smile_39:
我呢一篇, 咪一樣要出聲, 先至有得高亮, 不過我就無求人既 。 。 至多咪唔玩 :smile_34:, 自己開blog, 開facebook, 不過唔捨得呢度班朋友之嘛 :smile_o09:

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-22 12:37 PM 發表 查看引用來源

咁呢個就真係無偈。。。
我係「重口味之王」麻,病毒己經深入骨髓,唔係重口味唔會貼,
己經無得救架拉!

(之前貼果個花曼既性感「痾屎馬」,又唔見你過尼回人?:smil ...
京師兄, 多謝你咁多留言, 我回到手軟喇。。 有時間再回嗰一篇「痾屎馬」

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2018-1-22 12:52 PM 發表 查看引用來源

佢既重點應該係係「師叔」度:smile_o11:

話說回來,其實除左黃師父、五師叔(胡師叔),
我平時仲J埋大師伯、二師伯、四師叔同六師叔架!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::sm ...
冇錯, 「師叔 」既輩份 , 好有說服力 :smile_47::smile_47:
你呢一張 『峨嵋派』。。 眼神ok喎, 回你一章七姊妹,  其中有兩姊妹, 其實係母女 :smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-22 01:00 PM 發表 查看引用來源

真的嗎?米兄肯受埋肯仔玩?咁我要代佢多謝你先,仲要訓示佢練好嗰body:smile_30:唔好失禮美女們:smile_47:
肯兄如果肯落搭, 我歡迎之至, 但小心喎玩得太大喎 。 。 唔該你簽章 「生死狀」先 , 你都見 Queena師姐今次, 為藝術幾大犧牲㗎啦 :smile_47:

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-1-22 09:14 PM 發表 查看引用來源

雖然我寫得唔好,但以前都有幾篇高亮過..........唉....那些年....:smile_39:
而家D讀者又唔多留言,少咗亙動,就更冇心機寫喇

好彩仲有米兄持續出文:smile_o12:
係呀 。 。 那些年 。 。 通常聽見呢三個字只有嘆息 。 。 :smile_39:
Queena 師姐, 我都好想去探你, 咪就係繼續出文, 所以搞到咁忙冇機會囉 。 。:smile_35:
多謝你畀我靈感寫呢篇文, 仲入埋場撐我 :smile_o09:

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-22 09:50 PM 發表 查看引用來源
係呀 。 。 那些年 。 。 通常聽見呢三個字只有嘆息 。 。 :smile_39:
Queena 師姐, 我都好想去探你, 咪就係繼續出文, 所以搞到咁忙冇機會囉 。 。:smile_35:
多謝你畀我靈感寫呢篇文, 仲入埋場撐我 :smile_o09:
只係我個名比到靈感你,你知我個人都唔係咁:smile_o05:

引用:
原帖由 可可queena 於 2018-1-22 10:16 PM 發表 查看引用來源

只係我個名比到靈感你,你知我個人都唔係咁:smile_o05:
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈妳快變俾人J既对象

引用:
原帖由 米高達 於 2018-1-22 09:46 PM 發表 查看引用來源
肯兄如果肯落搭, 我歡迎之至, 但小心喎玩得太大喎 。 。 唔該你簽章 「生死狀」先 , 你都見 Queena師姐今次, 為藝術幾大犧牲㗎啦 :smile_47:
米兄,肯仔話,只要保住佢屎忽,咁就得啦

引用:
原帖由 肯尼先生 於 2018-1-22 11:23 PM 發表 查看引用來源

米兄,肯仔話,只要保住佢屎忽,咁就得啦
睇來,你真係比我搞到好大陰影咁喎
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆