上一頁下一頁
發新話題

上,西交流區。

收藏  |  訂閱
762  207.5k

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-18 13:19 發表 查看引用來源
我去的是上樓梯一層
ok,多謝師兄,我都係鈡情泰按

[quote]原帖由 一級技工 於 2020-10-18 11:29 發表 查看引用來源
天花有鏡,轉身按時,又幾好感覺!同女女怕怕醜醜咁!😅 [/quote]技工兄,今舖真係有性趣,遲下pm你,問你拎電話 👌🤜🤛謝謝分享

午飯時間太長都係衰⋯⋯自己心癮大!今日佐敦食飯時,打去比可可,問下返到未,又想去睇長腿⋯⋯睇住鏡出火!😂
同很危險地偷影左二張!準備收工,打埋個尾先!
今日,黑色吊帶!大家熟了點話題多了,原來CF有170高!北方人!P1照舊推油!坐上腰位置,磨磨下!戲肉反身!可以抽水冇格手,T褲走出毛毛!
順利升空!看著鏡!再正視佢的吊帶半奶!😛
CF清潔時快閃!因為多鏡,又不會開閃光,所以偷拍照黑d!

附件

回覆 473# 一級技工 的帖子

長腿送飯👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 KONG2009 於 2020-10-17 17:55 發表 查看引用來源
我追哂所有帖都找不到DETAILS ADD
已講到好白

有時不宜説得太白,宜多思考一下自有答案,施主。

回覆 21# 一級技工 的帖子

可pm邊條行嗎?泰按。

回覆 477# wcyaa 的帖子

收到咗,謝謝技工,有你和紐紋兄俩位,骨友之福。

引用:
原帖由 一級技工 於 2020-10-17 14:49 發表 查看引用來源
今日返左敦,V7找以前做過的CF問佢有冇返工想鬆下!原來已經冇做回鄉了,不過介紹了個姐妹比我,真心正!高瘦,樣幾好!
穿高踭鞋開門
在:蛙風大廈!
入正題:開門,身型已經吸引我了!紅色連身裙!
P1:按得吾錯,起碼有心(可能知道是佢姐妹介紹) ...
師兄,可否PM CF tel no.俾小弟試骨!
感激不盡!

其實,咁耐以來,有很多師兄拿了電話,地址⋯⋯
試了好與壞都懶留言,回覆!我都小了心機。分享同PM!
其實,上得來都係想小d伏!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆