上一頁下一頁
發新話題

回顧13歲已是壞孩子的我

收藏  |  訂閱
1.2k  234.2k

回覆 451# 艾拉傑 的帖子

咁😍正面,😛搞到好想舔落去😛

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 16:23 發表 查看引用來源
我老婆都係,係屋企最鍾意唔帶罩,我最鍾意突然間扯高佢件衫,等佢成對奶跳出來啜,佢個眼神望住窗出邊,又驚人睇到,但其實又想人睇到!
又驚人睇到,但心態上又想比人睇到,師兄你個老婆very good

回覆 472# 七色熊 的帖子

其實我發覺好多女人都係咁!好似以前我家姐咁,返工就叫我出露台,佢要換衫,收工佢就係露台除凈條底褲!後黎我梗係知點解啦!

回覆 468# sexparner8 的帖子

咁有冇得欣賞啊?🤤

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 16:23 發表 查看引用來源
我老婆都係,係屋企最鍾意唔帶罩,我最鍾意突然間扯高佢件衫,等佢成對奶跳出來啜,佢個眼神望住窗出邊,又驚人睇到,但其實又想人睇到!
羡慕你地夫妻性生活都咁性趣

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 16:53 發表 查看引用來源
其實我發覺好多女人都係咁!
不過多數都收收埋埋,心想但又話你變態,仲話做乜要分享比人睇🤭
口不對心先係女人

男人要搵多野玩先得

回覆 476# 七色熊 的帖子

係㗎,你睇依家女人著D瑜伽褲,一係唔着底褲,一係T back,人哋望多兩眼就話你鹹濕,成塊閪現晒出嚟,你話佢博勿.

引用:
原帖由 sexparner8 於 2020-11-8 18:45 發表 查看引用來源
係㗎,你睇依家女人著D瑜伽褲,一係唔着底褲,一係T back,人哋望多兩眼就話你鹹濕,成塊閪現晒出嚟,你話佢博勿.
d女人又要著到咁比人昅,但小鳩人話咸濕,呢d先變態🤭

引用:
原帖由 七色熊 於 2020-11-8 16:56 發表 查看引用來源
不過多數都收收埋埋,心想但又話你變態,仲話做乜要分享比人睇🤭
口不對心先係女人
竟然摷到當年去游水的陳年照片,姑媽那些年的泳衣已經幾性感了🤤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆