上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
1.8k  378.0k

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 02:55 PM 發表 查看引用來源

小弟當然喺西記有食過啲可回頭,但係點名會冇咗果種唔知黎咩女嘅神秘緊張感
係呀, 所以好矛盾, 男人始終鍾意神秘緊張新鮮
食多左又想轉新鮮野, 中得多伏又想點名求穩定

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 03:12 PM 發表 查看引用來源
我有食過件小x2,條脷好厲害,UU都唔小嘢,係可回頭,我去得西記少,呢件算係我食過最淫,佢仲介紹佢老友叫我下次食,我尋日就係諗住揾佢老友,點知放假,就誤食咗件寶x2 ...
double small?

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 03:14 PM 發表 查看引用來源

係呀, 所以好矛盾, 男人始終鍾意神秘緊張新鮮
食多左又想轉新鮮野, 中得多伏又想點名求穩定
呢樣真,有時黑起上黎連環中伏,咪去番揾相熟一仔爽下算數

引用:
原帖由 狗向西奔走_008 於 2018-7-18 03:23 PM 發表 查看引用來源

double small?
Bingo

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 03:25 PM 發表 查看引用來源

Bingo
去過幾次,係得呢件小x2會舔得大範圍啲

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-7-18 03:07 PM 發表 查看引用來源

後生啲啲有時就係樣樣差啲啲,加埋就差一截
二寶有機會聽到都下位唔該:smile_27::smile_27:另: 以前通常班西朋會遲幾日先上帖,或者唔寫邊日幾時,費事對號入座容易點相。夜遊斷估西施無睇,西管都或者有:smile_34: 當然咁講只係有備無患,可能全無意思。 ...
好, 明白!
多謝是9旦兄既提點先

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 03:08 PM 發表 查看引用來源

有,上次食過一件天后級陀地,不過得個胸係天后級,口技非常一般,完全冇回頭嘅需要

咩係天后級?鄭秀文咪係實力派天后囉
下面個句笑了
師兄比D提示邊位又係天后, 除左我愛將王菲之外

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 03:41 PM 發表 查看引用來源

下面個句笑了
師兄比D提示邊位又係天后, 除左我愛將王菲之外
我有問咩名,但係唔記得,唔係正嘢真係記唔住

引用:
原帖由 Zero_Between 於 2018-7-18 03:14 PM 發表 查看引用來源

男人始終鍾意新鮮, 食多左又想轉新鮮野, 中得多伏又想點名求穩定
百份之二百G虫(當然有我份)心態

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-7-18 03:45 PM 發表 查看引用來源

我有問咩名,但係唔記得,唔係正嘢真係記唔住
噢! 咁就PK了
咁我唯有下之取經時祁禱唔好派到呢本經比我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆