上一頁下一頁
發新話題

回顧10幾歲時的壞孩子舊事🤦‍♂️

收藏  |  訂閱
2.2k  203.8k

引用:
原帖由 frankie2792 於 2021-12-19 10:35 發表 查看引用來源
應該都幾正,睇住老母比人屌,唔會厭
暖昧嘢特別刺激

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 10:36 發表 查看引用來源
暖昧嘢特別刺激
yes,師兄分享到就好

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 10:34 發表 查看引用來源
J老母唔大罪
屌就。。。大鑊🤦‍♂️
閉門一家親,大家開心,有乜所謂,最緊要自願,提下全哥,你個 fd 唔駛即話要屌既,順住講落去,50尾可無慮中出不過要飛左全哥,小鮮肉點都好過中坑

引用:
原帖由 wkm68 於 2021-12-19 10:46 發表 查看引用來源

閉門一家親,大家開心,有乜所謂,最緊要自願,提下全哥,你個 fd 唔駛即話要屌既,順住講落去,50尾可無慮中出不過要飛左全哥,小鮮肉點都好過中坑 ...
50尾係全哥,佢老母40路多啫🤭
乜都要天時地利,順其自然啦

引用:
原帖由 frankie2792 於 2021-12-19 10:44 發表 查看引用來源
yes,師兄分享到就好
聽個fd講話佢老母幫全哥含,全哥都有乃佢老母隻鮑,fd話第一次睇到老母打開比全哥又乃又指插,睇住全哥帶套插入佢老母度,佢話自己都著晒火,硬到鐵柱咁

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 12:05 發表 查看引用來源
聽個fd講話佢老母幫全哥含,全哥都有乃佢老母隻鮑,fd話第一次睇到老母打開比全哥又乃又指插,睇住全哥帶套插入佢老母度,佢話自己都著晒火,硬到鐵柱咁 ...
我都有出現左個?
會唔會佢老母有心,比佢睇到同全哥屌,有時呢d嘢真是無奇不有🤭
估都估唔到都有🤦‍♂️

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 12:05 發表 查看引用來源
聽個fd講話佢老母幫全哥含,全哥都有乃佢老母隻鮑,fd話第一次睇到老母打開比全哥又乃又指插,睇住全哥帶套插入佢老母度,佢話自己都著晒火,硬到鐵柱咁 ...
估唔到又會帶套喎,哈哈

引用:
原帖由 frankie2792 於 2021-12-19 13:00 發表 查看引用來源
估唔到又會帶套喎,哈哈
40路中出都有可能會搞大🤦‍♂️

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 13:14 發表 查看引用來源
40路中出都有可能會搞大🤦‍♂️
咁都係,之前同個失婚女人攪叫我中出佢,我都唔敢,打真軍都驚驚地

引用:
原帖由 卜P笠 於 2021-12-19 12:01 發表 查看引用來源
50尾係全哥,佢老母40路多啫🤭
乜都要天時地利,順其自然啦
40路正啊,上到仲可有排玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆