上一頁下一頁
發新話題

矛盾女友聖誕節之t-back誘惑+ part2 怪體質#26+ part3 再玩菊花, 初試潮吹 #53

收藏  |  訂閱
74  36.9k

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2009-12-27 06:31 PM 發表 查看引用來源
女友屋企人去o左旅行
所以佢叫我上佢度陪佢過節
25號一朝早就上o左去喇

一上到去就車佢啦
平時o係街唔比車
一路車一路摸佢背同掃落patpat
當掃到落patpat o既時候
一摸~~咦個手感咁得意o既
摸真o的原來個衰 ...
哇 ! post 1 唔錯 , 好正..有個敏感女友係男人既幸福

最入題係間屋有家姐係到個下刺激呀
你送比佢條T係咩色呀 !!老友

你都無提到 !

等多陣再去睇POST2先 一定緊加正 !  支持你到爆:smile_30:

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2009-12-29 05:31 PM 發表 查看引用來源
sorry咁多位
琴晚太眼訓所以無出part2
仲有part3 ga
不過反應好先出啦....
反應唔好我拎o的時間打下gvg好過...

上次講到我同女友攬住o黎訓
訓訓下突然feel到有人摸我jj, 應該差唔多係中午
唔使望都知肯定係 ...
你女友好識捉男人心理需要
如果叫HIE不如叫細妹 , 我D女都係咁叫 插妹妹

我喜歡一路用手插佢妹妹 一路睇佢同我吹蕭

人生一大樂事 !  

幾時出POST3呀

潮吹係另一樣好玩既野  , 等你出報告

:smile_47: 等你個P3

為o左咁多位支持我o既師兄
我過兩日會打埋part3 ga喇~~~(1月1號)
引用:
原帖由 KJ~ 於 2009-12-30 03:02 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=235525090&ptid=11231444][/url]
其實佢家姐本身到左...但係聲效太勁唔好意思...
所以先返落樓下打電話je...:smile_39:
唔係lo~~我有一路望住個閉路電視
真係睇住佢家姐打完電話先行上樓ga
引用:
原帖由 海砵男 於 2009-12-30 09:07 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=235565035&ptid=11231444][/url]

哇 ! post 1 唔錯 , 好正..有個敏感女友係男人既幸福

最入題係間屋有家姐係到個下刺激呀
你送比佢條T係咩色呀 !!老友

你都無提到 !

等多陣再去睇POST2先 一定緊加正 !  支持你到爆:smile_30:
我送比佢條T-BACK係黑白波點呀:smile_47:
不過應該影唔到相lu...
除非下次上佢度偷出o黎影XD

ic,有屋企人係度,真係唔夠放
你可以同佢開房咖...比佢發揮潛能
引用:
原帖由 goldenkit777 於 2009-12-31 01:22 AM 發表 查看引用來源

不過應該影唔到相lu. ...

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2009-12-31 01:27 AM 發表 查看引用來源
ic,有屋企人係度,真係唔夠放
你可以同佢開房咖...比佢發揮潛能
我都想呀
唔知佢肯唔肯
不過無得埋牙去開房好似好浪費...

support

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2009-12-31 01:22 AM 發表 查看引用來源

不過應該影唔到相lu. ...
咁真係要等你去偷野次黎比大家開下眼界
不過你都可以影容你gfd著成點

support support

不過越 high 越乾就真係奇怪 d
不過點都好過濕都唔濕

引用:
原帖由 goldenkit777 於 2009-12-31 01:54 AM 發表 查看引用來源
我都想呀
唔知佢肯唔肯
不過無得埋牙去開房好似好浪費...
其實可以大家除哂衫褲,女上男下
叫佢用妹妹磨弟弟
磨磨下太 high 唔覺以入左 :smile_43: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆