上一頁下一頁
發新話題

常平-5月爪, 評理事件花薄

收藏  |  訂閱
184  13.2k

引用:
原帖由 陽光仔 於 2010-7-14 12:38 AM 發表 查看引用來源
去第二度啦為有
個度黑住你地
來來去去咪又係果班女~~~~~:smile_30:

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-14 12:45 AM 發表 查看引用來源

來來去去咪又係果班女~~~~~:smile_30:
咁我唔夠你熟嘛
又唔係成日去唔記得啦:smile_o05:

引用:
原帖由 陽光仔 於 2010-7-14 12:56 AM 發表 查看引用來源

咁我唔夠你熟嘛
又唔係成日去唔記得啦:smile_o05:
唔好屈我呀~~~~~我晌門口見到之嘛~~~~:')

another stupid story

引用:
原帖由 kitwong-qs 於 2010-7-14 12:35 AM 發表 查看引用來源

大ching,
吾玩吾知身體好
有錢吾使吾通燒去地府
HK玩得多
米上去CP 乃下野
其實唔去CP重有好多地方去,既然去過CP唔好玩,點解重要去呢?咁又實係講唔通喎!大把錢,可以去其他東南亞地方玩呀!之前搵到,試過成班FD即興去泰國,下午去,明天早上反,都係洗多小小,就算去澳門都得呀,重近D,D女又索D,做乜要作賤自己?重話要試下匯華?有錢都唔洗咁浪費,CP D女又串又唔好服務,試過兩次重要去?真係好唔明?會唔會你D朋友始終覺得價錢比較平,而又比較安全,所以重要去玩呀?咁就唔關身體好唔好嘅問題啦!你之前問我攞電話又叫我介紹邊道好玩,你第一次話唔好玩,我都叫你唔好再去啦!你反而重要再去,又要問我攞匯華電話,又問G頭電話,既然你都話唔好玩囉,都唔知你攞來做乜?:smile_41:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2010-7-13 05:21 PM 發表 查看引用來源

你啱喎X2, 真係唔駛對d女咁好架! :smile_o12:
以前玩D女邊會早過中午走架,做慣司勢:smile_22: [/quote]

早知件肥扒甘早走

一定吾會"過夜"

尼道最有名望大隻ching晨早寧願叫技師返黎伴訓, 就知孤寧寧係...

引用:
原帖由 賀賤男 於 2010-7-13 11:09 PM 發表 查看引用來源
冇service,早走,睇通霄電視唔訓,呢d指定動作,你唔係唔知呀嘛:smile_39:
早d識到你就好喇

綱上真係吾多甘講

最多話係"機車妹"

HK吾會甘架

引用:
原帖由 藍敵 於 2010-7-13 02:47 PM 發表 查看引用來源

:smile_53:
貢媽咪同DJ呢....
依個咪重點囉

引用:
原帖由 賤格男 於 2010-7-13 11:18 PM 發表 查看引用來源
因咩事上房唔搞?
訓醒先搞點計都蝕架啦~~~
有第  1  Q, 無第2Q

引用:
原帖由 細b哥 於 2010-7-14 12:36 AM 發表 查看引用來源
咁你哋肯比過夜錢都無你辦法,唯有講句戇撚鳩囉.
尼個就係我吊9判頭既主因, haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆