上一頁下一頁
發新話題

人妻講嘢

收藏  |  訂閱
508  127.7k

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-6-7 10:08 AM 發表 查看引用來源http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=21953249&extra=page%3D1想睇返人妻告白就click 上面啦人妻講嘢-食的藝術有時網友覺得,你有咁多經歷,一定好易食啦,多我一個唔多喇,不如俾我食& ...
無論男女,真係最好唔好搞自己朋友。好多人會站起道德高地嚟judge,突然間個個好似變咗聖人咁批判你。可惜人言可畏係不變嘅定律。

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-6-8 09:21 發表 查看引用來源
知唔知除咗緣份, 性格同態度都好重要,唔係問一句,我可唔可以屌你呀咁,就有得食
要put effort 同時間. 咁心急,唔好搵嘢食啦, 叫雞快啲方便啲呀.
This is so called as quality... relationship is built on time, understanding, communication, hobbies and feeling etc. youth not really understand about this but just thinking get a gal on bed only and they don't really understand what women want

朋友唔好亂攪...同意同意, 最重要係食完之後要再重建返之前嘅友誼係好難!

係唔係一時快樂就值得放棄多年友誼呢?  為求一洩,叫雞好啲!

喺隔離台咁啱有條友講起,其實本人都只不過係想溝有錢佬嘅港女而有咁淫得咁淫...
我絕對唔同意, 我都話過,我真係有put effort 俾啲仔! 如果溝有錢佬有用嘅... 咁我今時今日唔駛仲係人妻告白啦...

引用:
原帖由 haileykoo2012 於 2013-6-8 08:13 PM 發表 查看引用來源
朋友唔好亂攪...同意同意, 最重要係食完之後要再重建返之前嘅友誼係好難!

係唔係一時快樂就值得放棄多年友誼呢?  為求一洩,叫雞好啲!

喺隔離台咁啱有條友講起,其實本人都只不過係想 ...
人妻的見解獨到,支持!

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-6-7 02:58 PM 發表 查看引用來源

部分同意。專注事業但原來只搵得果一萬幾千,收得皮啦。
咁又未必嘅

支持

這些都是很基本的人際關係,尤其是在这社會工作上。你揀人时,人亦揀你。因為對方的美貌,你選擇了她。但,你又憑甚麼讓她選你呢?年青人,说話直接,是欣賞的,但,要因人,因事,因時而矣!

喺隔離台咁啱有條友講起,其實本人都只不過係想溝有錢佬嘅港女而有咁淫得咁淫...
我絕對唔同意, 我都話過,我真係有put effort 俾啲仔! 如果溝有錢佬有用嘅... 咁我今時今日唔駛仲係人妻告白啦...

人妻講嘢

鹹濕架車

女人行街買袋買鞋,有時就好似男人行街𥄫女一樣,好靚又好睇嘅,心諗: 又好似同自己幾襯喎,如果要咗佢就正囉,不過唔知貴唔貴呢? 𥄫完,行過咗,咪又係攬返實自己條女同個袋,除非你大把地方又或者大把錢嘅啫。
估唔到,喺街上面嘅女同袋都係一樣嘅。
同男人講車,佢地會覺得你地啲港女,識乜Q 吖,咪又係想要溝條有錢佬,呃返佢幾個chanel 袋! 咁男人喺街見到條又索又後生嘅女,咪又係想唔駛俾錢,唔似叫雞,插返幾鑊,一樣啫。
我身邊有好多男人都同我講,車邊係你地啲女人咁諗㗎,你知佢喺邊度造咩? 你知佢而家俾邊間公司收購咗咩? 你知佢用咩engine 咩?
男人當你地話好鍾意啲女,好想溝女嘅時候,你有關心過佢喺邊度嚟咩? 你知佢邊個生咩? 你知佢用咩方法點著佢副engine 咩?
我同你講,對車,我就好似啲鹹濕佬一樣,理得你邊度嚟,邊個造,同用咩engine, 總之佢快靚正我就鍾意,買唔起,𥄫吓都好!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆