上一頁下一頁
發新話題

與回憶纏綿 (P.2 UPDATE P3. THE END)

收藏  |  訂閱
75  21.2k

點知佢又一下推低我....坐係廁板上面!
始終都係個馬桶, 要佢對住咁用口黎服侍我我都唔想,
諗住企返起身之際, 佢已經行前兩步, 準備跨坐係我身上!!   
我 之後問返佢, 原來佢以為我想要所以推開佢, 所以佢直接坐上黎!
原來係佢含緊我既時候趁我唔覺已經除左底底,
所以佢一騎上黎個妹妹就直接錫落我弟弟度.
雖然幻想左好多次, 睇片都睇唔少, 不過無諗過會發生!
佢一隻手扶住我弟弟, 對正就慢慢滑左入去.
可能因為酒精既關係, 佢下面已經洪水氾濫~
因為我坐係度, 佢面對住我坐上黎, 一下我就食晒波餅.
對住又白又滑既波波我緊係老實不客氣, 係咁又奶又錫, 又左右輪流錫佢linlin.
佢坐左入去之後深吸左一啖氣, 好似忍住唔叫出黎咁.
我再錫佢波波佢就忍唔住要郁!! 佢對手扶住我膊頭, 開始一下一下咁前後咁郁....
原來佢騎左上黎之後對腳唔係咁夠長, 得少少掂到地. 所以佢就用大脾夾再加腰力咁不停咁套動~

我攬實佢條腰, 幫佢推前推後等佢郁得快d...
佢d 水水已經流到我大脾都係...
我望一望佢, 佢已經面向天花板,
好沈重既呼吸聲代替左佢既呻吟聲...
可以睇得出佢好high, 但係姿態既關係令我地快唔到.
於是今次我主動抱返佢起身...
佢以為我想射, 不過呢下我少少粗暴咁對佢埋toilet 度門上面.
個下佢知我想點. 90度彎低身等我插入...
我一下對準就入晒. 隻手捉實佢條小蠻腰,
用盡混身解數, 希望令佢舒服 d.
我抽晒出黎再入, 慢抽快入, 每一下都頂到入,
佢都開始忍唔住用一隻手掩住自己把口~
成個toilet 除左水聲同拍拍聲之外, 就係佢既唔....唔.....聲...

大概再抽插多十分鐘左右, 佢已經腳軟,
我亦都差唔多到, 我細細聲問佢,
"你想我射邊?"
佢令轉面望一望我, 無答我但係就用一隻手放係我patpat 上面, 推我入佢個妹妹度....
再抽插多十幾下... 終於我忍唔住一下插到最入, 係佢入面爆發....
我弟弟每跳一下佢就震一震...

我係佢入面停左好耐...
係度繼續享受緊佢身體入面既溫暖同濕度,
直至慢慢弟弟縮返出黎,
佢就轉身攬住我錫...
我就繼續係佢身上輕撫同摸佢波波......

個晚, 只係我地既其中一晚, 雖然我地無係返埋一齊, 但係諗返轉頭,
其實對我影響好大...亦都間接令到之後既故事發生.....

大家有興趣睇先繼續寫...

yeah估中咗^^

keep going!! ching

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-23 10:24 AM 發表 查看引用來源
yeah估中咗^^

haha~ 叻喇你~ :smile_o12:

引用:
原帖由 米小寶 於 2013-9-23 10:36 AM 發表 查看引用來源
keep going!! ching

得幾個人睇打幾日
懶~

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-23 11:58 AM 發表 查看引用來源

haha~ 叻喇你~ :smile_o12:
當然啦!

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-23 01:33 PM 發表 查看引用來源

當然啦!

不過淨係引到你睇 :smile_o03:

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-23 01:39 PM 發表 查看引用來源

不過淨係引到你睇 :smile_o03:
仲有好多人睇呀!

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2013-9-23 01:44 PM 發表 查看引用來源

仲有好多人睇呀!

得你地幾個回, 即係唔好睇啦  :smile_o08:

引用:
原帖由 暗狼 於 2013-9-23 02:17 PM 發表 查看引用來源

得你地幾個回, 即係唔好睇啦  :smile_o08:
唔係嘅

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆