上一頁下一頁
發新話題

自慰的地點:)

收藏  |  訂閱
211  68.4k

樓主真勇敢

引用:
原帖由 banshee01 於 2014-9-24 08:58 PM 發表 查看引用來源

唔係…

其實我地係咪應該一路打j,一路睇住d女捽碟會過癮d呢?

引用:
原帖由 分類廣告 於 2014-9-24 10:15 PM 發表 查看引用來源
中學果陣,有個新移民,大幾年,好大波
又OPEN
放學在課室吹水,果陣話未揸過波,2話不說,佢都算豪爽~~~~
當然比番條J佢玩下當打和啦
爽啦你

嘩,小五咁早,厲害!我都中六miss幫打j咋
引用:
原帖由 小白-3- 於 2014-9-9 03:58 PM 發表 查看引用來源
小學已經咁精叻

我第一次果時都好搞笑, 當時小5

話說係中午, 電視播緊方太教煮送果時

我扒係張床度 唔知點解就扭黎扭去

就覺得JJ好舒服, 跟住就慢慢有節奏咁郁

郁左唔知幾耐, 起碼半個鐘

開始有D小 ...

引用:
原帖由 banshee01 於 2014-9-20 01:19 PM 發表 查看引用來源
琴日夜左放學,見學校冇乜人,就上左學生活動室,地方大約有兩個課室咁大,又係可以係裡面鎖門,咁今次我就著校服。

去到當然鎖曬門喇,咁個室係有d似練舞室,有一大塊鏡係度,咁我就坐底開始打j,打打下就除皮帶 ...
事後係你自己抹返乾淨塊境定留俾校工第朝抹?

好快你就唔洗食自已啦,除非呢樣係你興趣
依家d妹妹咁open!你努力啦!

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2014-9-25 01:14 PM 發表 查看引用來源
嘩,小五咁早,厲害!我都中六miss幫打j咋

有miss幫你咁好既,呢個只係我永遠既幻想

引用:
原帖由 crystalling114 於 2014-9-25 04:17 PM 發表 查看引用來源
好快你就唔洗食自已啦,除非呢樣係你興趣
依家d妹妹咁open!你努力啦!
遇唔到

引用:
原帖由 banshee01 於 2014-9-20 01:19 PM 發表 查看引用來源
琴日夜左放學,見學校冇乜人,就上左學生活動室,地方大約有兩個課室咁大,又係可以係裡面鎖門,咁今次我就著校服。

去到當然鎖曬門喇,咁個室係有d似練舞室,有一大塊鏡係度,咁我就坐底開始打j,打打下就除皮帶 ...
乜原來男仔自慰刀中2除晒

引用:
原帖由 分類廣告 於 2014-9-24 10:15 PM 發表 查看引用來源
中學果陣,有個新移民,大幾年,好大波
又OPEN
放學在課室吹水,果陣話未揸過波,2話不說,佢都算豪爽~~~~
當然比番條J佢玩下當打和啦
好正丫!!這些機會…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆