上一頁下一頁
發新話題

快樂總是短暫。。p.1,3,4,5,7

收藏  |  訂閱
271  25.5k

:smile_30:  個個都估我, 6合彩咩

唔知我同你有冇緣呢

引用:
原帖由 studio5A 於 2015-1-18 04:37 PM 發表 查看引用來源

你留意某人個簽名咪知囉......:smile_44::smile_44:
我少咁去留意其它人==

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 04:52 PM 發表 查看引用來源

我少咁去留意其它人==

係你眼中只會留意女:smile_30::smile_30:......

引用:
原帖由 studio5A 於 2015-1-18 04:55 PM 發表 查看引用來源

係你眼中只會留意女:smile_30::smile_30:......
你又錯喎…你仔定女丫咁…從實招來…xdd

有一次約左去mk食飯,食完之後話要去開心下,我話過,因為你我連男朋友都唔會比佢掂我,你聽完好開心,又一次把我抱緊了。咁入到房幫佢按左陣摩,之後一野咀落來,係咁打Patpat ,已經feel到佢有點粗暴, 但每次都好中意打完我都會嗲住佢話好痛阿主人,所以先肯放手。一野摸落去下面已經話做咩咁多水,用手都搞到高潮左一次 之後直接插,佢話好緊好緊,係咪好難無做過,溫柔到下下最入又轉下咁,就咁男上都唔知高潮左幾多次,之後又室我落去深喉,佢話好中意見到我辛苦個樣,我真係好lun 辛苦架,仲係咁fuck,之後又辛苦咁嘔,佢就最中意我辛苦完就抱番我,又抱緊我,我問佢其實中意我係咪因為想同我做, 條友又懶浪子話男人既野信5成好啦,又答如果想食就第一日食左.

可能我地既關係係性開始,但絕對唔係用性來為係。

引用:
原帖由 20120816 於 2015-1-18 04:46 PM 發表 查看引用來源

大波只得天上有!

波咪又係脂肪

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-1-18 04:57 PM 發表 查看引用來源

你又錯喎…你仔定女丫咁…從實招來…xdd

好明顯啦....:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-1-18 04:48 PM 發表 查看引用來源
:smile_30:  個個都估我, 6合彩咩
挑,又唔見你買6合彩中

引用:
原帖由 mayy1233 於 2015-1-18 05:03 PM 發表 查看引用來源
有一次約左去mk食飯,食完之後話要去開心下,我話過,因為你我連男朋友都唔會比佢掂我,你聽完好開心,又一次把我抱緊了。咁入到房幫佢按左陣摩,之後一野咀落來,係咁打Patpat ,已經feel到佢有點粗暴, 但每次都好中意打 ...
呢件事係發生咗幾耐架?:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆