上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想2

收藏  |  訂閱
73  6.6k

其實要懂得適當時候抽身真係好難。

我對第一個SL沈咗,好痛好痛。於是,而家第二個SL唔係太有feel(雖然佢對我好好,好緊張我同關心我),但都同佢喺埋一齊,因為我知道至少我唔會沈,唔會再痛。但對我黎講,似SP多過SL.... 所以感覺上冇第一個咁開心同enjoy...

我係唔係好白癡,竟然為咗驚沈而搵個冇feel既SL...你地會點揀?

引用:
原帖由 Lady2015 於 2015-4-5 12:07 AM 發表 查看引用來源
其實要懂得適當時候抽身真係好難。

我對第一個SL沈咗,好痛好痛。於是,而家第二個SL唔係太有feel(雖然佢對我好好,好緊張我同關心我),但都同佢喺埋一齊,因為我知道至少我唔會沈,唔會再痛。但對我 ...
你首先問自己一個問題先。
你係因為咩原因而要搵sp/sl?
咁你應該會有答案。

其實好簡單,如果你唔係單身,亦唔係尋求性需要以外嘅慰藉
點解搵sp呢個問題就比較易解釋
單身亦因為寂寞空虛對感情比較難把持不定
由其對方有另一半,不經意沉咗船真係恨錯難返
當初搵sp係要開心,做咩倒頭來係相反呢?
我年紀並不大,經歷唔係特別多
傷害呢樣野一次就夠
姑勿論唔好講去到sp呢個step
一個稍為交到心嘅網友,都唔係咁易遇到
慢慢個人就越尼越無癮~ 然而又開始冇耐性~
可能人大咗真係唔會一尾死衝~
Anyway呢啲野真係順其自然,要尼就會尼啦~
不過玩得起就要放得低,因為自己攞尼嘅

引用:
原帖由 咸濕人夫 於 2015-4-5 01:07 AM 發表 查看引用來源

你首先問自己一個問題先。
你係因為咩原因而要搵sp/sl?
咁你應該會有答案。

我本身係人妻,同老公拍拖到而家已經10年。好多野已十分安定,平淡。一切好似變咗交功課咁。

我冇諗過搵SL,係有一個朋友主動搵我,傾傾吓我忍唔住試咗。從此開始踏上SL既生活。

唉,最近,有一位我心儀咗好耐既人夫想同我一齊。我唔知點算好。我唔會同一時間有兩個SL。究竟要一個我enjoy但最終可能會超hurt既,定一個唔會令自己沈但冇咁enjoy既SL呢?

引用:
原帖由 colinlaw 於 2015-4-2 02:13 PM 發表 查看引用來源
睇完有關sp的隨想

我估樓主ching大約30上下, 睇完都有d感覺

因為我之前同ching個case都幾相近
由好積極搵到一日無心機搵
搵sp係要時間同心力
人大左真係無咁多
之前的sp就好像ching講咁
有男朋友的, 有結 ...
我當年個sp係度識既。一黎就5年了。

首先你需要一個SP........:smile_o03:

搵到個夾sp難
留住個夾既sp仲難
Sp中間無任何責任
話走就走
之後又要搵又不斷重複
有時真係搵到無心機到唔想搵

其實重點都係要將性同愛分開。
我尋日先個師妹研究完。佢第一句就話“男人肯定得啦”
其實大家聽完依句…好先入為主覺得講愛情,講關係。
但我既角度其實係想講遊戲既不成文規則。

我有只扑野既SP,有完全未掂過既SL,有想結婚既女朋友,
好多野都試過玩過,同自己當時條女加SP玩3p都試過。
我一直都會教佢地,依個只係一個活動,一個遊戲。
認真,就輸了。反而咁先可keep到關係。

在我立場,扑野就等於同朋友唱K,踢波,飲酒。
只係一種活動。我完全明白依個心態係錯,將道德觀弄歪。
但人在江湖,你出得黎玩,唔係就已經放低果種道德咩?
橫掂都玩,點解唔玩盡啲,玩得開心,玩得痛快?
如果做個相反對比,就好似凡人出家一樣,剃頭入廟,歸依。
既然你選擇行入歪門,煩請三思。想通後,更煩請放盡去玩。

引用:
原帖由 sexyhugedick 於 2015-4-5 11:33 AM 發表 查看引用來源
其實重點都係要將性同愛分開。
我尋日先個師妹研究完。佢第一句就話“男人肯定得啦”
其實大家聽完依句…好先入為主覺得講愛情,講關係。
但我既角度其實係想講遊戲既不成文規則。

我有只扑野既SP,有完全未掂 ...
睇得好透  你一定未沉過

引用:
原帖由 colinlaw 於 2015-4-2 06:05 PM 發表 查看引用來源
同意你的

有時佢問你有無同你女朋友扑
真係唔知點回
其實掉轉感覺亦一樣,出得黎玩,仲要問返轉頭,有無同男友/老公搞,搞得開唔開心。。。好唔想答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆