上一頁下一頁
發新話題

[原創色文] 我和小姐的秘密約定 (#65 急求寫文題材一用)

收藏  |  訂閱
93  18.9k

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-11-7 04:54 PM 發表 查看引用來源講開又講 , 其實小弟一直好想寫晒各色人種 , 好似中南美咁 ,主要5大種族 : 歐印混血  白人  黑白混血  印第安人  黑人我都寫過係歐洲英法德意西荷都有 , 仲有歐籍印裔  歐籍阿拉伯人  歐籍黑人另外仲有一個係 ...
其實正確D來講 , 中南美既黑白混血  印第安人 , 我係下年(2016先出)
... 之前講得興奮左 , 唔好介意:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 關隴集團 於 2015-11-7 04:54 PM 發表 查看引用來源

講開又講 , 其實小弟一直好想寫晒各色人種 , 好似中南美咁 ,
主要5大種族 : 歐印混血  白人  黑白混血  印第安人  黑人我都寫過
係歐洲英法德意西荷都有 , 仲有歐籍印裔  歐籍阿拉伯人  歐籍黑人
另外仲有一個係 ...
非洲这些资料,你不说我真的不知呢。至于美洲那方面,关兄要不要也写这个,哈哈哈
===========================================================
1700万 ... 阿拉伯人竟佔到拉美人口的3% !!!
===========================================================

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-11-8 07:11 AM 發表 查看引用來源

非洲这些资料,你不说我真的不知呢。至于美洲那方面,关兄要不要也写这个,哈哈哈
1700万 ... 阿拉伯 ...
這個有點難拉 ... 好少他們的基本資料 , 好難寫文:smile_35:

其實以世界大分區而言 , 小弟未寫又有D想寫既(東亞  東南亞  中亞
南亞  西亞  北亞  東歐  西歐  南歐  北美  中美  南美  澳洲  北非  東非
西非  中非  南非都寫過) , 係好多人心目既天堂--北歐 ...
呢個高GDP 又高福利既國家 , 寫另類 "窮人" 生活 , 應該另有一番風味

Support

講真請容許粉絲上身一下 ... 之前玩味的同無巧兄 , 係馬姐色文較勁過 ,
我以杏兒那種神似的60'S腔作原形 , 效果算唔錯架 ...
今次杏兒又比到新鮮感我 , 佢為左同夫君族人溝通 , 劇意去學客家話 ,
本人係半個客家人 , 客家話識聽唔識講 ... 我敢講佢算幾標準 ,
搞到我心思思 , 唸緊寫唔寫篇客家色文好 , HEHE~~(講就易 , 但J無力 ... )

哈哈,说来也是啊,唯一可以比得上的,大概只有阿拉伯那些半岛国家吧。

其实为何北欧就是如此有钱?

引用:
原帖由 阿克立多依 於 2015-11-9 04:33 PM 發表 查看引用來源
哈哈,说来也是啊,唯一可以比得上的,大概只有阿拉伯那些半岛国家吧。
其实为何北欧就是如此有钱?
又講真喎 , 阿拉伯半島除左也門 , 真係無咩邊個係窮 ...
係阿曼算係唔夠有錢

北歐都唔係一直有有錢 , 挪威係幾十年前發現油田先有錢 ;
瑞典係18世紀大北方戰事前 , 係歐洲一流大國 ...
但輸左比俄國後就衰落左 , 一直到1870年先開始重新崛起 ,
係1870~1970年100年間 , 瑞典係僅次於日本增長最快的

岩岩睇電視 , 話柳月娥為左一炮懷孕 , 要陳季常日日進補兼禁欲儲精 ,
小弟今年已經大不如前 , 我唸為寫好文 , 都要進補兼禁欲儲精 :smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆