上一頁下一頁
發新話題

我要習慣沒有依畏的肩膊 .. Update #143

收藏  |  訂閱
239  9.5k

引用:
原帖由 職業挖窿隊 於 2016-1-27 01:37 PM 發表 查看引用來源
非常樂觀, 支持你快d更新

最唔開心既時候 已經捱過左

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-27 01:40 PM 發表 查看引用來源

可以長久係好事黎
當然我指男女朋友關係, 唔係普通SP/SL
加油行落去, 因無咩人真係可以行到咁耐
我相信一樣野架
我肯試 即使做錯都唔緊要 最怕無試過 就後悔莫及
而家大家關係叫好過之前 慢慢行 終有一日時機成熟 大家可以係返埋一齊:smile_40:

最緊要知道自己做緊咩. 同埋自己開心就可以了
引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:41 PM 發表 查看引用來源

最唔開心既時候 已經捱過左

引用:
原帖由 不動明皇 於 2016-1-27 01:45 PM 發表 查看引用來源
最緊要知道自己做緊咩. 同埋自己開心就可以了

現階段咪將自己變得更好囉:smile_40:
開唔開心 OK啦 無咩太大上落

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:44 PM 發表 查看引用來源

我相信一樣野架
我肯試 即使做錯都唔緊要 最怕無試過 就後悔莫及
而家大家關係叫好過之前 慢慢行 終有一日時機成熟 大家可以係返埋一齊:smile_40:
即係差過一排?
唔知阿, 只係知道有D野有時唔好太強求就是了
當然開心都係一回事

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-27 01:47 PM 發表 查看引用來源

即係差過一排?
唔知阿, 只係知道有D野有時唔好太強求就是了
當然開心都係一回事
嗯, 岩岩分開之後既一個月 個一個月係最差架啦 喊過無數次:smile_39:
我又無強求D咩 只係跟住自己個心行 想點就點:smile_40:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:49 PM 發表 查看引用來源

嗯, 岩岩分開之後既一個月 個一個月係最差架啦 喊過無數次:smile_39:
我又無強求D咩 只係跟住自己個心行 想點就點:smile_40:
GD-3-...可以跟到自己心去行係好事XD
因我有時連自己想要咩都唔知:smile_o08:
雖說...我某程度上叫無對象囧

引用:
原帖由 angelking89 於 2016-1-27 01:50 PM 發表 查看引用來源

GD-3-...可以跟到自己心去行係好事XD
因我有時連自己想要咩都唔知:smile_o08:
雖說...我某程度上叫無對象囧
唔 .. 個人係心入面 每日都會掛住同諗起架啦
自己知道有咩可以做 有咩唔可以做架嘛:smile_40:
你未遇到姐:smile_38:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 12:27 PM 發表 查看引用來源
五年前我們在這裡認識, 三年前在這裡再次遇上,
我們一起經歷 熱戀 甜蜜 苦戀 包容 尊重 ..當我認為堅持住 可以捱到三週年
不果我們分開了 ..

不知道你還有再上來嗎?
我還在原地等你 .. 不跟你說想你 是因為 ...
睇完有d心up
滴水豬個名原來係咁解

引用:
原帖由 滴水豬 於 2016-1-27 01:57 PM 發表 查看引用來源

唔 .. 個人係心入面 每日都會掛住同諗起架啦
自己知道有咩可以做 有咩唔可以做架嘛:smile_40:
你未遇到姐:smile_38:
o well, 等人到, 唔係等運到:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆