上一頁下一頁
發新話題

同女朋友3P刺激經驗 update #29 #33 #39

收藏  |  訂閱
109  61.2k

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 02:14 AM 發表 查看引用來源
幾多分我先可以升一星會員覆人PM? Haha

Okay, 我地就開始玩啤牌,我地三既係助大D, win咗嗰個就可以簡其中輸咗一個澤色,當時大家飲咗酒其實大家已經好relax同性起,我無同女友講明今晚個進度可以玩到點,隨意啦。 ...
好正呀, 有機會都想join埋一份 :smile_40:
換妻:smile_30:

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 02:14 AM 發表 查看引用來源

Okay, 我地就開始玩啤牌,我地三既係助大D, win咗嗰個就可以簡其中輸咗一個澤色,當時大家飲咗酒其實大家已經好relax同性起,我無同女友講明今晚個進度可以玩到點,隨意啦。 ...
唔記得係50定係60分就升到,難得你女友咁玩得,師兄又完全唔介意:smile_o12:

引用:

OH YEAH!
0係自己屋企玩係最好最方便~
CHING你而家身在何方呀?

我覺得3p玩法可以好多變化既,有時唔同地方,情節,做緊既嘢都可以好唔同,同得到唔同快感。
引用:
原帖由 nick歷 於 2016-7-9 12:38 AM 發表 查看引用來源

師兄果然精心設計喎:smile_o12:

引用:
原帖由 阿祖安 於 2016-7-9 02:53 AM 發表 查看引用來源
無機會喇,而家無同女友再玩3P :-p 傾計交流心得就無問題既

好正呀, 有機會都想join埋一份 :smile_40:
換妻:smile_30:

引用:
原帖由 野涼 於 2016-7-9 08:43 AM 發表 查看引用來源

Hi 你身在何方意思係? 香港囉

OH YEAH!
0係自己屋企玩係最好最方便~
CHING你而家身在何方呀?

哈。。無得3p可以飲杯野傾下計。。都好丫。。有時計既野真係話黎就黎唔係你就唔係你既

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 09:10 AM 發表 查看引用來源

Ching 你女友真係好淫丫

引用:
原帖由 nick504 於 2016-7-9 09:10 AM 發表 查看引用來源

唔好意思~~撈亂左第二個POST既人
同時間睇兩個POST既後果

3p好玩
但難搵人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆