上一頁下一頁
發新話題

前世。今生 (加場! (後記) 新的一頁)

收藏  |  訂閱
68  8.4k

不能錯過的言情小說!謝謝!

mark

貴妃真係可以考慮下Keep住寫...我覺得真係寫得好好呀:smile_o12:

引用:
原帖由 iverkit 於 2016-10-3 03:08 PM 發表 查看引用來源
貴妃真係可以考慮下Keep住寫...我覺得真係寫得好好呀:smile_o12:
:smile_o11: 真o既?
攤抖一排先啦 一來未有咩題材, 二來本宮其實係一個ok 懶o既人
原來中間係可以加插好多情節, 有諗過nicole 去左台灣之後, daniel 舊女友返o黎,
一個大家閨秀同一個夜場女子爭男人.... 有諗過天意弄人, 兩個一齊o左之後又瓜o左一個要再等輪迴,
或者簡單d 就係nicole 同o左daniel 之後徹底迷上o左搞o野愈變愈淫好多花式,
不過最後都懶得寫, 拿拿聲結束o左啦~
呢個就係點解更新得咁快o既真正原因 :smile_44:

好鍾意啲文唔係淨係得啪啪啪, 有番啲故事情節睇果陣代入感會好好多

不過真係估唔到妳寫呢類文會寫得咁正...真係要俾多個Like妳!!
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-10-3 03:55 PM 發表 查看引用來源

:smile_o11: 真o既?
攤抖一排先啦 一來未有咩題材, 二來本宮其實係一個ok 懶o既人
原來中間係可以加插好多情節, 有諗過nicole 去左台灣之後, daniel 舊女友返o黎,
一個大家閨秀同一個夜場女子爭男人. ...

引用:
原帖由 iverkit 於 2016-10-3 04:45 PM 發表 查看引用來源
好鍾意啲文唔係淨係得啪啪啪, 有番啲故事情節睇果陣代入感會好好多

不過真係估唔到妳寫呢類文會寫得咁正...真係要俾多個Like妳!!
多謝 有人欣賞好開心
有時間o既話或者可以補多一個後記 :smile_o13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-10-3 06:01 PM 發表 查看引用來源
多謝 有人欣賞好開心
有時間o既話或者可以補多一個後記 :smile_o13:
有後記睇,很好!

喜歡看有情有色的故事。如果你遲啲有心情,希望見到其他故事。

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2016-10-3 07:17 PM 發表 查看引用來源

有後記睇,很好!

喜歡看有情有色的故事。如果你遲啲有心情,希望見到其他故事。
心情其實幾時都有 係無咩好題材啫
不過o岩o岩食飯又比聰明o既本宮諗到d 野   但係唔開估住 :smile_o13:

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2016-10-3 07:49 PM 發表 查看引用來源
心情其實幾時都有 係無咩好題材啫
不過o岩o岩食飯又比聰明o既本宮諗到d 野   但係唔開估住 :smile_o13:
好啊! 又有新古仔睇。

咁我擔定櫈等。貴妃加油。

其實呢... 後記早幾日已經寫緊, 好快出得 :smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆