上一頁下一頁
發新話題

我就是喜歡賴著你~我的親<3 (異地.放縱 P5)

收藏  |  訂閱
76  24.5k

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-14 01:48 AM 發表 查看引用來源

旅遊經驗好豐富呀!
這一次所有的都係我一手包辦,才驚醒原來planing和執行都不是易事。
咁夜仲唔訓呀比我撞到你。係咪曳曳先

沒計劃才有期待,期待也是一件相當心動的事

可以幫幫我想方法嗎?

我在芭提雅的一部的士上丟了電話。不知道他的號碼。景點人員提供的司機資料,他們自己都聯絡不上。返回酒店後,酒店幫我聯絡,那司機卻說沒去過我所說的景點。酒店幫我聯絡的士公司問有冇其他司機執到我電話,但而家都未有回音。

請問,有沒有其他方法可以找回我的電話。。。。

貓大爺想哭:') 好無助。

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-14 09:30 PM 發表 查看引用來源
可以幫幫我想方法嗎?

我在芭提雅的一部的士上丟了電話。不知道他的號碼。景點人員提供的司機資料,他們自己都聯絡不上。返回酒店後,酒店幫我聯絡,那司機卻說沒去過我所說的景點。酒店幫我聯絡的士公司問有冇其 ...
咁樣不如拎個司機contact 出少少錢 可能會比返你 但係你會無左舊錢
知你遊客好難比得返你老實講

我pm唔到人。

我部電話新買用左半年都冇,好心痛呀。

佢賣左我部電話,D錢一定多過我d報酬。

唉,好無助呀。

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-14 09:55 PM 發表 查看引用來源
我pm唔到人。

唉,好無助呀。
最怕d好私密嘅照片係入面

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-14 09:55 PM 發表 查看引用來源
我pm唔到人。

唉,好無助呀。
係未iphone?用apple login find my iphone

引用:
原帖由 貓頭鷹b 於 2016-11-14 10:49 PM 發表 查看引用來源

係未iphone?用apple login find my iphone
聽過有但係好似剩係得個gps位置 除非你報警

I use sansung and I hvnt turn on any "find my phone" function. But one thing interesting, other people try to make a phone call to me by whatsapp, and its work!! As my phone hvnt turn on wifi, how come other ppl can connect to my phone?

引用:
原帖由 貓大爺 於 2016-11-15 04:08 AM 發表 查看引用來源
I use sansung and I hvnt turn on any "find my phone" function. But one thing interesting, other people try to make a phone call to me by whatsapp, and its work!! As my phone hvnt turn on wifi, how com ...
係打得通定係直接聽埋 打得通應該係正常 佢個function detect唔到有無對方上網照call 對方收唔收到係另外一件事 乜你4點都仲唔訓呀師姐 好曳曳喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆