上一頁下一頁
發新話題

尋找主人的故事 (更新p.2,3,4.... 相@3,4)

收藏  |  訂閱
83  13.8k

引用:
原帖由 小奴RP 於 2016-10-29 12:43 AM 發表 查看引用來源

都肥呀。。。。 全部肥晒係個波度
睇icon都知喇

引用:
原帖由 小奴RP 於 2016-11-1 08:19 PM 發表 查看引用來源

對唔住呀 >.< 係賤奴唔岩
Devil 大人都出埋聲, 奴奴真係唔敢架喇 >.
咁就啱啦, 做得小奴就要將自己完全咁交比主人, 聽主人既命令, 冇主人, 你只不過係一件垃圾癈物

所以主人要你濕就濕, 賜你高潮你先可以高潮, 就算主人要你比第二個男人屌你都要照做

睇你仲敢唔敢唔乖亂咁濕

奴奴真係好聽話,做你的主人真係好幸福

引用:
原帖由 SexDevil 於 2016-11-2 01:44 AM 發表 查看引用來源

咁就啱啦, 做得小奴就要將自己完全咁交比主人, 聽主人既命令, 冇主人, 你只不過係一件垃圾癈物

所以主人要你濕就濕, 賜你高潮你先可以高潮, 就算主人要你比第二個男人屌你都要照做

睇你仲敢唔敢唔乖亂 ...
賤奴明白。 多謝devil 師兄教我做個好奴。

今日小奴好聽話, 主人話唔準我著底底番工, 奴奴有照做, 同埋有問準主人先出水, 但奴奴真係好敏感>.<

引用:
原帖由 joeyeung2004 於 2016-11-2 07:52 AM 發表 查看引用來源
奴奴真係好聽話,做你的主人真係好幸福
多謝 都係主人教得好 奴奴只知道要聽主人話

奴梗係要聽話啦 唔聽話打到聽為止

做奴要聽主人話係首要
叫你做咩都一定要聽,如果唔係罰你

今日小奴好賤 又用個賤西西引誘主人
今晚小奴會出文 主人仲幫奴影左相
如果各位師兄喜歡 主人又批準 奴奴會post 相的

小奴今日就係著住依條unun 俾主屌的

主奴最好玩

引用:
原帖由 小奴RP 於 2016-11-7 03:01 PM 發表 查看引用來源
今日小奴好賤 又用個賤西西引誘主人
今晚小奴會出文 主人仲幫奴影左相
如果各位師兄喜歡 主人又批準 奴奴會post 相的
http://i1149.photobucket.com/albums/o590/littlerp/Mobile%20Uploads/A93C441A-9A63-4996-A ...
你這樣是不對的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆