上一頁下一頁
發新話題

[將軍古早期作品] 小弟未貼過在香討的13篇小說 (#1 目錄)

收藏  |  訂閱
60  7.3k

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-1 02:12 PM 發表 查看引用來源
個後續拼埋大將軍,弱左啲喎😎
咁 ... 對比起我 , 係差少少架拉 ^.^
(我印象中佢好似改過 , 原版好係女主謀殺左佢 ...
但又扮唔小心咁 , E+係刪左 "謀殺" 果PART )

拿 , 你洗濕左個頭 , 我等你評埋跟住果10篇 ...
(唔駛太大壓力 , 你對第一二篇果種簡評 , 我己經OK)

另外 , 我己經放棄今年之內寫 "收皮作" 拉 ,
都係寫住超短篇先拉 ... 唸到三個故仔 , 2016年之內
應該出到一篇 ^.^

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-2 10:24 AM 發表 查看引用來源

(唔駛太大壓力 , 你對第 ...
好似第一,二篇評論?同而家新作比較?

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-2 10:24 AM 發表 查看引用來源

(唔駛太大壓力 , 你對第 ...
第四篇比較一般左啲,尤其後半部,都係果啲野,第五篇睇左一半,同第四有關聯喎

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-2 10:28 AM 發表 查看引用來源

第四篇比較一般左啲,尤其後半部,都係果啲野,第五篇睇左一半,同第四有關聯喎
YEN , 人地當年年方24碎 , 係血氣方剛  粗野暴淚一D架拉

不過都係無巧兄眼利 ... 我記憶中 , 男主一共去左4次暑假旅行
另外兩次 , 係 <將軍色文大合集 -- 共65篇.全> 有 ^.^

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-2 10:26 AM 發表 查看引用來源

好似第一,二篇評論?同而家新作比較?
係呀 , 踩下都無所謂 ... :smile_35:

近期正式寫超短文拉 , 今年之內應該出到一篇架拉 ,
不過 ... E+真寫文為自已開心 ,
所以開頭D "各國背景" 會更加肆無忌怛 !!! ^.^

係呀 , 你呢種一兩句評語我收貨架拉 , 十三篇姐 ,
無巧兄慢慢睇拉

咦 , 追帖有6人喎 , 成績算唔錯 ^.^

無巧兄 , 小弟係色文思潮低落之際 , 覺得有樣野可以寫 ,
就係小弟本行寫史 ... AV史 !!!
無巧兄係色文區較對達人 , 唔知今次有無興趣呢???

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-6 05:19 PM 發表 查看引用來源
無巧兄 , 小弟係色文思潮低落之際 , 覺得有樣野可以寫 ,
就係小弟本行寫史 ... AV史 !!!
無巧兄係色文區較對達人 , 唔知今次有無興趣呢???
呢啲野私信傾啦

引用:
原帖由 淄青李氏 於 2016-12-15 04:09 PM 發表

好奇問下 :
你果個年代D情趣片 , 係咪仲好興咀到個男主角 ,
成臉都係唇膏印???
呢啲好粵語長片年代喎,或者70年代邵氏風月片都仲用,80年代應該唔多興啦

引用:
原帖由 無巧火成書 於 2016-12-16 12:40 PM 發表 查看引用來源

呢啲好粵語長片年代喎,或者70年代邵氏風月片都仲用,80年代應該唔多興啦
但我見<末代皇帝溥儀> ,都有玩呢一招喎 ...

係呢 , 無兄E+睇到邊篇呢??? :smile_47: :smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆