上一頁下一頁
發新話題

小淫娃之路⋯p.61 天寒地凍晨操⋯好舒服

收藏  |  訂閱
929  227.8k

可唔可以分享下含j/lum既技巧?我技巧唔好,有時d牙整痛我老公,想令老公開心

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-9 11:18 PM 發表 查看引用來源
曾經一任男朋友將我調教到所有淫性出曬來,後尾換左個保守男友就變返良家婦女。直到近來男朋友話要分開,我搭上左公司一個同事⋯佢將我再度開發。

頭幾次佢會周圍搵我敏感位,之後就會強攻我敏感帶,直至我好 ...
睇都硬撚晒

睇到硬撚左

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-12 12:02 AM 發表 查看引用來源

講真喎, 我好like 啜佢時發出雪雪聲.. 自己聽到會好high... 有次佢冇搞我, 我自己幫佢含... 含左陣佢一摸我妹妹就發現我濕晒..... Then 冇前戲直接插我.........

最鍾意淫奴
快d再分享多d

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-1-12 10:33 AM 發表 查看引用來源

含緊jj 時,有冇比他吊下你個囗,女方感到塞爆全囗腔,好鬼充實,像吊西一樣的feel...試試玩。。。。
有按住我個頭俾佢屌嘴仔幾下,但佢屌嘴時唔會太粗暴…

引用:
原帖由 天天秤座 於 2017-1-12 12:52 PM 發表 查看引用來源
可唔可以分享下含j/lum既技巧?我技巧唔好,有時d牙整痛我老公,想令老公開心
無,都係叫對方一邊教你一邊學~
我估個個男人唔同?我通常用脷奶下成條j先,之後到個頭,最後先支放入口含…

引用:
原帖由 BL131 於 2017-1-12 04:11 PM 發表 查看引用來源

最鍾意淫奴
快d再分享多d
今個weekend放假先有力打~~~sad

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-13 12:02 AM 發表 查看引用來源

有按住我個頭俾佢屌嘴仔幾下,但佢屌嘴時唔會太粗暴…
叫他按實二邊面吊你個咀,大力DD吊,有強暴feel,易爆水,條九更硬更硬。
又試試啦

支持你做淫娃

引用:
原帖由 曾清純過 於 2017-1-13 12:05 AM 發表 查看引用來源

無,都係叫對方一邊教你一邊學~
我估個個男人唔同?我通常用脷奶下成條j先,之後到個頭,最後先支放入口含…
想技巧有進步其實睇下av個d深喉主題既片再加埋大家溝通就一日千里架喇

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆