上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
101  8.7k

如果條女同你有 FEEL, 一定可以車, 不可以車, 一定沒下次

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-5-1 08:44 PM 發表 查看引用來源

碌吾吾.
冇食西, 連底底都冇除, 全程凈係用佢個口.
下路我個人一般, 相熟囡囡先會食
呢條女上星星期已经约好了,怕中伏,取消佢的顶约。可以摸包鱼吗?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-1 08:54 PM 發表 查看引用來源
呢條女上星星期已经约好了,怕中伏,取消佢的顶约。可以摸包鱼吗?
問過佢 , 佢係三路全開的, 只係我冇試.
講服務, 佢一定有,做足; 講身型, 扣好多分 =="
師兄點解咁早約既? 佢應該唔紅

引用:
原帖由 max_tam 於 2017-5-1 09:01 PM 發表 查看引用來源

問過佢 , 佢係三路全開的, 只係我冇試.
講服務, 佢一定有,做足; 講身型, 扣好多分 =="
師兄點解咁早約既? 佢應該唔紅
条女我留意咗好耐,見佢可以做环保先至去约佢,因為我想约头钟,后来改去MZ,服务有保証!

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-1 07:28 PM 發表 查看引用來源

呢條女脾氣好差,搵過一次跌錢唔會再搵
去消費好似殺左佢老豆咁,完全唔知佢想點
我揾佢果次又係木無表情服務欠奉未夠60分鐘就話有客等要走人

雖然mh偷鐘幾嚴重,但普遍囡囡都好幼,又有全裸機,所以都係我半個主場
最過癮係佢地管理層好鐘意推d前台收銀,部長妹妹入火坑,睇著佢地一個個越做越開,越黎越壞,真係另有一番風味

引用:
原帖由 cabayebb 於 2017-5-1 09:48 AM 發表 查看引用來源

你主動問佢,加上你正常男人一個,佢係肯做環保,不過收320會員卡,310微信價
客服唔寫環保係因為佢揀客,唔想俾大叔口爆
我上次收280姐,不過我不嬲淨係做手推

引用:
原帖由 Messi_Vomit 於 2017-5-2 12:09 AM 發表 查看引用來源

我上次收280姐,不過我不嬲淨係做手推
手推那個技師有3通?

有冇師兄試過998?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-5-3 11:27 AM 發表 查看引用來源
手推那個技師有3通?
166唔錯,雖然最近殘左好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆