上一頁下一頁
發新話題

係朋友屋企搞野 (圖p.1)

收藏  |  訂閱
76  32.2k

個bra巧正 :smile_47:

引用:
原帖由 ating0208 於 2018-5-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
既然我文筆咁差都有師兄叫我寫,咁我就寫多小小
呢篇主要係寫番感受, 小甜
上回講到位健身教練T
因為佢係大忙人, 所以佢開既班愈黎愈小
我地都慢慢小見左...仲有個原因係我想避開佢

同T由相處到同佢發生關係之後, 令我回憶番同ex既往事, 因為佢地兩個都有好多共通點, 我知道如果再繼續落去, 我會沈船

我ex叫A, 台灣人,比我大7年
佢係英國讀書時朋友介紹
我地一齊 ...
一早濕住返工

大家都咁夾,點解同EX放開?
係唔係第一次吞精?

引用:
原帖由 ating0208 於 2018-5-14 11:17 PM 發表 查看引用來源
  • 既然我文筆咁差都有師兄叫我寫,咁我就寫多小小
    上回講到位健身教練T

同T由相處到同佢發生關係之後, 令我回憶番同ex既往事, 因為佢地兩個都有好多共通點, 我知道如果再繼續落去, 我會沈船

佢係英國讀書時朋友介紹
    我地一齊 ...
  • C 姐,引死人咩!而家喺辦公室差D都想J:-P 

正  小甜

係朋友屋企一齊搞野 ?

引用:
  • 既然我文筆咁差都有師兄叫我寫,咁我就寫多小小
    上回講到位健身教練T

佢係英國讀書時朋友介紹
    我地一齊 ...
  • 身材好好!

引用:
    原帖由 愛生活 於 2018-5-15 10:51 PM 發表 查看引用來源

一早濕住返工
    濕住條底底唔舒服的有時直頭除左佢

引用:
    原帖由 kensen 於 2018-5-16 01:12 PM 發表 查看引用來源
    大家都咁夾,點解同EX放開?
    係唔係第一次吞精?
    因為家庭背景問題
    我番黎香港無耐就玩完
    唔係第一次吞

引用:
    原帖由 CXXiang 於 2018-5-16 02:33 PM 發表 查看引用來源

C 姐,引死人咩!而家喺辦公室差D都想J:-P  
    番緊工扯住小心比同事見到呀

上一頁下一頁
    發新話題
    前往最後回覆