上一頁下一頁
發新話題

離婚之後,被不停在口爆同顏射

收藏  |  訂閱
384  56.1k

我都唔知講咩好 也許這樣的生活先適合你 

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源
因為自己任性,終於要付出代價和自己男人離婚了。

唔知講咩好,知道自己唔岩,但又繼續咁做,但係可能已經習慣比唔同男人上,離唔開呢種習慣。你地唔好以為我要上黎搵sp,我唔駛,所以你係要搵女人上床,唔好搵我啦。當然我歡迎你地 pm 我傾計啦!

呢到識我既 c hing都知我做夜場,離婚之後,好似更加冇顧忌,有時飲飲下酒有個客要我同佢口交我都唔會拒絕,通常都係酒吧男廁又或者後樓梯到搞。 ...
看過一部電影,女主角因爲老公離開了,心理有問題,之後不停找其他人做愛,差不多找身邊每個男人做愛,你的情況有一點似。

又夠鐘食藥嘞!

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 02:12 AM 發表 查看引用來源

想從良
都係要努力維繫

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源
因為自己任性,終於要付出代價和自己男人離婚了。

唔知講咩好,知道自己唔岩,但又繼續咁做,但係可能已經習慣比唔同男人上,離唔開呢種習慣。你地唔好以為我要上黎搵sp,我唔駛,所以你係要搵女人上床,唔好搵我啦。當然我歡迎你地 pm 我傾計啦!

呢到識我既 c hing都知我做夜場,離婚之後,好似更加冇顧忌,有時飲飲下酒有個客要我同佢口交我都唔會拒絕,通常都係酒吧男廁又或者後樓梯到搞。 ...
我第一次再版回覆,通常都做cd rom,我好鐘意睇你的文,怪唔知得咁耐冇更新.你冇事嗎?其實咩的生活方式都冇所謂,最更要係開心.希望你會繼續寫文和過你開心的生活.支持你

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

係米架?
但要同我分享lol

引用:
原帖由 卓盈 於 2018-11-13 01:32 AM 發表 查看引用來源

佢知我有比人抽水,但唔知實際情況
所以愛一個人,其實真係要去了解佢嘅一切。明知自己個老婆嘅工作地方會畀人抽水,咁抽水抽到咩程度呀?佢有冇關心過?佢有冇盡佢最大嘅能力去了解一下。 咁當然,如果你唔想畀佢知,唔想畀佢了解,都冇計

之前加過你做好友,可能你已經忘記,也見過你的相片,我相信你之夫比我更加清楚你,如果婚後他才接受不了你的生活方式,我相信這個只是借口,做人做事也應該有底線,喜歡性愛沒有罪,就算是比人中出,但不能認識對方不能半天就比人中出,這是對自己和愛你的人一個交代,萬一有了病如何處理?安全性愛更加重要,希望你能重新出發,加油💪🏻

结婚都唔收敛下。。。一早就唔好结啦。。
都无话贱唔贱的。。你身体系呃唔到人的。

就係好多女仔以為俾男人口爆同顏射就係淫,所以好多都唔願意做.
如果個個女仔都咁做,重點會咁多男人出去玩~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆