上一頁下一頁
發新話題

打野戰除晒衫?係真唔係?

收藏  |  訂閱
248  51.1k

係咪雷達山?

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 00:32 發表 查看引用來源
打野戰,我估呢到唔少c hing ,絲打試過,不過我想講,野戰係會上引,而久而久知你會更需要更刺激既性愛。我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔久,話平時果d好悶。有一次去左度假屋玩,直頭抱左我出露台玩 (其 ...
係架,初頭同玩得果個gf至多都係拉低佢件衫,但係後尾唔夠刺激,去K房同睇戲都除哂,連襪都除,多過你xd

後來同個sp 去酒店玩係兩個都唔著衫衝去後樓梯,次次訂酒店都有去窗台,仲要確保街外人睇到佢對波,公園兩個都都除哂黎行,因為果個公園唔夠光先夠膽

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 02:19 發表 查看引用來源

我都係比人除
你唔肯佢地都會除咩

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 12:32 AM 發表 查看引用來源
打野戰,我估呢到唔少c hing ,絲打試過,不過我想講,野戰係會上引,而久而久知你會更需要更刺激既性愛。我試過同一個男人,最初同佢後樓梯做愛,聽到有少少聲都會即刻停止走人。

後來久而久之,佢開始習慣,樓梯試過,之後停車場停左架車拉好簾試過,後來一步步加深,佢開始上飛鵝山玩,之後book 酒店係落地大玻璃前玩。佢覺得愈來愈唔久,話平時果d好悶。有一次去左度假屋玩,直頭抱左我出露台玩 (其 ...
妳有咩要求係會say no

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 02:23 AM 發表 查看引用來源

仲要超短裙呀
裙呢家野真系好誘惑,朗下朗下,係就走光同唔走光之間,不停挑釁体內既男性荷爾蒙,再磨下磨下磨到濕晒,細弟一野扇入去,再慢慢銀下銀下,最後捉住對手夾住對奶再嚟瘋狂輸出,爽!

上山全祼
見到人機會唔大
可能下次去D公衆地方全祼做

引用:
原帖由 卓盈 於 2019-3-19 12:32 AM 發表 查看引用來源

楼主真是性經驗豐富,多姿多彩!

下次可能係彌敦道玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆